WINTER WARM W/ CASHMERE

JULEKALENDER: VIND 2000 KR. TIL TOOGOODTOBEBASIC

TGTBB

1. Skater Sally // 2. Percious Penny // 3. Fabulous Fran // 4. Famous Fiona // 5. Basic Betty // 6. Lucky Lucy // 7. Pencil Paula // 8. Classy Cathy // 9. Amazing Amy // 10. Magic Maggie

OBS: KONKURRENCEN ER SLUT, DER ER FUNDET EN VINDER.

I dag er det igen blevet min tur til at åbne en låge i vores julekalender. Og jeg kan sige, uden at blinke, uden at tøve, at jeg efter al sandsynlighed MÅ være en af deres største fans! Toogoodtobebasic.com er i min optik HELT GENIALT.

Jeg tror faktisk, det var dem selv, der i tidernes morgen henvendte sig til mig. Det er mange år siden nu, de var helt nystartet. Det tog mig ikke mange sekunder at afkode, at her kunne blive tale om et seriøst afhængighedsforhold. Og gru og rædsel, hvor fik jeg ret!

En kort gennemgang af min nuværende garderobe kan bevidne dette. Det er faktisk ganske absurd, må jeg erkende, nu jeg konkret tjekker efter. Jeg er tæt på i nærheden af at eje over halvdelen af alle deres styles. Og så siger jeg ikke noget om, hvor mange jeg har dubletter af i flere farver, host. Men altså – når man nu finder noget, som bare fungerer. Hvorfor så lave det om?

Jeg er dybt afhængig af deres uld undertrøjer, deres kashmir og uld strik – og må med min nyeste erhvervelse nok også konstatere, at jeg er ret pjattet med deres læder nederdele. De kan bare noget. Og kan jo bruges til ALT. Hverdag og fest. Med grove støvler og fine stilletter. Tykke trøjer og tynde sommerskjorter.

De har netop lavet deres smukke pencilskirt og skater skirt nederdelen i marineblå læder. Og så en ny smuk smuk midi længde i nude skind. Jeg dør.

I løber af uge 51 kommer der desuden ny strik. I 90% uld og 10% kashmir. Og den slags kunne meget vel gå hen og friste. Men nu er det altså desværre ikke mig, der skal shoppe.

Det er én af jer!

I dag kan I nemlig vinde et gavekort til Toogoodtobebasic.com på 2000 kr.

Alt I skal gøre for at vinde, er at skrive en kommentar herunder med et link til den style, I elsker allermest fra TGTBB. Jeg bliver super glad, hvis I deler indlægget på Facebook, men det er ikke et krav.

Jeg elsker Toogoodtobebasic.com! Det er super anvendeligt hverdagstøj i luksusmaterialer, der bare holder og holder – til meget rimelige priser. Se bare collagen herover, hvor jeg har udvalgt mine absolutte top favoritter. Har man blot et udvalg af disse styles, så har man altså en meget velfungerende garderobe.

Jeg trækker en vinder på fredag d. 11 december kl. 11.00 og offentliggør på bloggen umiddelbart derefter.

 

556 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WINTER WARM W/ CASHMERE