JULEGAVEØNSKER

KAFFEGLÆDE OG SYGDOMSSLUDDER

IMG_1338

Billedet her er et par uger gammelt. Men det kunne have været fra en hvilken som helst uge. Jeg har to ret store laster. Og de dyrkes lidt for tit, efter jeg har bosat mig tæt op af et Lagekagehus-bageri. De hedder: Kaffe & jordbærkage.

I dag er resten af min familie samlet til stort jule-familie-komsammen, imens ligger jeg alene hjemme indrullet i tæpper og hoster mine lunger ud. Dejligt. Og de skulle endda have lune æbleskiver og coq au vin. Vi har alle tre været syge skiftevis i snart 9 dage nu – og nu orker jeg ærlig talt snart ikke mere. Som om december ikke var travl nok i forvejen.

Anyway, i dag er det Conni, der udlodder en kalenderpræmie – og det er én af dem, man rigtig godt gider vinde, hvis man har laster, der ligner mine…..

Det eneste man skal gøre for at vinde, er at dele sin bedste kaffeoplevelse. Og jeg overvejer i skrivende stund om jeg skal deltage under aliaset Listige ræv med en præcis beskrivelse af øjeblikket netop nu. For skønt mine pasta-rester fra i går aldrig kommer til at konkurrere med coq au vin og kusine-komsammen, så er der jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget:
Jeg har hele huset for mig selv, ild i pejsen, tændte stearinlys, regnen pisker mod ruden, der er stille musik i baggrunden og ja, en KÆMPE kop kaffe ved min side. Og en stak blade. Så jeg nyder det egentlig ok på min egen måde 😉 Hvis ikke det var for den forbistrede hoste, så var det her ellers et ret perfekt kaffe øjeblik!

I finder konkurrencen hos Anistondk her. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULEGAVEØNSKER