PANDA PELS I STORMVEJR

LITTLE COLUMBINE: PARADIS FOR BØRNEINDRETNING

IMG_1060-680x680

Som jeg allerede har vist herinde, har jeg især brugt energi på Pavens værelse. Det skyldes flere ting. Først og fremmest har hun aldrig haft et værelse, før vi overtog huset. Så det var på tide, hun fik følelsen af, at have sit eget sted. Dernæst bruger hun jo faktisk sit værelse langt flere timer, end vi andre f.eks. benytter soveværelset.

Vi mangler stadig en masse finish, men som udgangspunkt er hendes værelse klar (synes hun. Og det er jo det vigtigste). Og hun nyder sådan at være der. Det er herligt at se. Især når hun har små venner på besøg, så bliver det indviet efter bedste evne. Et af de steder, hvor jeg har handlet en hel del er hos onlineshoppen Little Columbine.

De fører rigtig mange af mine favoritmærker, når det kommer til børneværelset – og dertil har de også enormt fint børnetøj! I er f.eks. mange, der har spurgt på Pavens to lamper: Hello Kitty lampen og CamCam luftballonen. De kan begge købes her. Personligt elsker jeg mikset mellem de gamle vintagefund og arvestykker sammen med de nye ting i mere nutidige og afdæmpede farveskala.

I dag i vores fælles blogjulekalender kan I vinde et gavekort på 2000,- hos Michala fra Bastabum til netop Little Columbine

Det gad jeg da ærlig talt ret godt selv!! Der er stadig masser af ting, vi godt kunne bruge til pavens lille solo-sted. Camilla, der driver Little Columbine har med stor præcision sammensat shoppens produkter og brands med knivskarpt fokus på kvalitet, æstetik, skarpe designs og smukke historier. Hun er virkelig god til både brands fra stærke og kendte designere, men også fine, unikke og særlige produkter, som kun forhandles ganske få steder.

I finder konkurrencen lige her.

Og så lover jeg, der snart kommer flere børneværelse billeder herinde. God dag derude…..

IMG_1059-680x680

 

 

4 kommentarer

 • Maiken

  Det ser fint ud. Hvor mange ark købte du fra Ferm living for at dekorere med de fine pink dråber? Tænker at kopiere din idé til min datter nye værelse. Man kan godt tage dem af igen, hvis vi bliver træt af dem med tiden, ikk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Mange tak 🙂 Jeg købte blot en enkelt pakke. Kan faktisk ikke lige huske, om der var et eller to ark i, men det var i hvert fald fint rigeligt til at dekorere væggen med. Der er self. lidt færre dråber inde bag ved tipien, da man jo ikke ser dem der alligevel, men det rakte fint. De kan købes på kaiku.dk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Og jo, de kan nemt tages af igen. Det gode ved wallstickers modsat fx tapet. Det er ingen problem. Jeg har også rettet et par af dem til undervejs. Og de efterlader heller ingen mærker, så det er en ret nem måde at tilføje lidt ekstra på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Tak for info og en god blog. De er klikket hjem:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PANDA PELS I STORMVEJR