NYE NITTER TIL FØDDERNE

NEM OG HURTIG JULEKONFEKT

P1390715P1390718

Sponsoreret indlæg

Blogland svømmer i disse dage over med hjemmebagte vaniljekranse indpakket i smukt silkepapir, kokoskugler, pebernødder og andre jule-badutspring fra køkkenet. Jeg ville elske, at kunne præstere samme mængde hjemmebag, men virkeligheden er altså en anden. Og jeg føler mig ganske overbevist om, at jeg ikke er alene.

Efter jeg har fået børn er december bare blevet yderligere en tand hektisk. Der er mange ting, der skal ordnes, familier, som skal tilgodeses, arrangementer, som skal nåes og pakker, der skal ordnes. Det er decembers lod – og jeg elsker det – men jeg elsker også de lette løsninger! Jeg er ikke et sekund flov over at indrømme det. Hvorfor stresse rundt som en gal, når der findes gode løsninger derude, som sparer mig både tid og sveddryppende sceancer i køkkenet?

Julekonfekten her fra produktserien Earth Control kan købes i de fleste supermarkeder og kan lynhurtigt upgrade dit game, hvis du får julebesøg i december. Jeg må i hvert fald indrømme, at jeg ikke gider lave alt konfekt og knas selv. Man kan jo altid mikse det med en lille kage eller et par hjemmebagte boller eller lignende, hvis man synes, det virker alt for let, haha. Personligt synes jeg dog, at hovedårsagen er, at man hurtigt og nemt kan diske op med et seriøst julebord. Vi har jo nok at bruge tid og kræfter på her i julen. Konfekten er lavet af naturlige råvarer og det smager himmelsk! Særligt begejstret er vi herhjemme for glögg poserne fra Earth Control. Det smager super godt og det hele er samlet i posen, så tilsættes blot enten hvidvin og hyldeblomst (hvid glögg), eller rødvin og portvin (rød glögg). Det bliver næsten ikke nemmere og vigtigst af alt, det sparer mig tid.

Julen handler for mig især om socialt sammenværd, hygge og god mad/juleknas. Vi har bagt brunkager, så helt doven har jeg ikke været, men vores weekender er simpelthen så tætpakkede, at man skulle tro, det var løgn. Derfor har det også været rart at kunne invitere til julehygge og juleknas, uden at skulle bruger timer i køkkenet forinden. For helt ærligt: det vigtigste er jo, at der er tid og overskud til julebesøg, uden at det skal føles som en uoverkommelig opgave. Og jeg kan bevidne, at det i hvert fald blev spist 😉

P1390710

Indlægget er sponsoreret af Earth Control

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYE NITTER TIL FØDDERNE