PLISSERET NEDERDEL VINTER STYLE

I ØVRIGT

circle-of-life5

– Synes jeg at Nissebanden er MØG kedelig. Det synes Paven ikke, så vi tænder troligt hver dag kl. 17.00 – men der sker jo intet, tempoet er helt til hest og lyden decideret katastrofal. Tortur.

– Kunne jeg aldrig finde på at klippe bunden af en tandpasta for liiiiige at squeze det sidste indhold ud, det er simpelthen spild af tid. Men jeg kunne godt, hvis der er tale om en remoulade tube….

– Har jeg haft det vildeste hold i ryggen i over en uge nu. Jeg er ved at blive skør! Gode råd til den slags modtages gerne. Jeg nægter at kravle rundt om træet. Og intet hjælper!

– Skal jeg seriøst ind i kampen i den moderne levealders børnehave-kommunikation. Ankommer i går glad for at hente afkom og opdager til min rædsel at kæmpe julefest er i gang med samtlige andre forældre, æbleskiver, glögg und alles. Som åbenbart har været annonceret på ny app, jeg ikke har fået hentet til tlf. Hvori der også ligger flere ulæste beskeder og i omegnen af 300 billeder fra hele 2015´s aktiviteter. Bedre sendt end aldrig…

– Har jeg tænkt over, hvad der mon er blevet af konceptet toast? I min spæde ungdom kunne man købe den guddommelige spise på enhver DSB station og alle burgerbarer og pølsevogne. Nu er staklen ved at uddø og shawarma har overtaget. Jeg savner toast.

– Har jeg fået en forespørgsel på et samarbejde fra dating-appén Happn!!??! Gammel gift kone med børn og nyligt købt hus er åbenbart målgruppen….Jeg ville nok selv have satset på Senior dating…

– Anede jeg ikke, man kunne få så stor optur over et nyt køleskab, men hold nu magle, DET kan man. Har taget mig selv i flere gange at åbne og lukke det helt uden formål. Ok, indrømmet – det skete vist også før….

– Har jeg tyvstjålet ideen til den her type indlæg fra denne labre dame. Ideen er nemlig god. Meget bedre end den klassiske ’10 random facts om mig’. Jeg er simpelthen ikke spændende nok.

– Skal du huske at tjekke dagens kalenderlåge hos hende her. Den er ret sej!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLISSERET NEDERDEL VINTER STYLE