MIT LILLE MIRAKEL

PLISSERET NEDERDEL VINTER STYLE

983C9FD3-A72B-4B6A-A616-33DCA83FD908-680x539pleadedskirt

Jeg er slet, slet ikke færdig med mine plisserede nederdele. Men jeg har længe nok følt, det var en sommer-ting. Men se lige engang, hvor pænt de her damer nedenunder styler dem vinteragtigt. Manner, det er pænt. Jeg skal fluks have mig en i midilænge og mørk tone. Gerne sort eller grøn eller vinrød. Eller guld, det er sgu også pænt. Eller mørkeblå? Ok, jeg skal i hvert fald have en mørk 😉 Det er jo faktisk smadder fint med støvler til også. Og super flot med pels og læderjakke til. Og strik går totalt godt i spænd.

Hmmn. Hvem prøver jeg at overtale? Hånden ER allerede ved at klikke ‘køb’ ovre i den anden fane, jeg har åben:

nederdel

1.BY MALENE BIRGER // 2. GESTUZ // 3. STYLEIN // 4. GESTUZ // 5. MINUS //6. BY MALENE BIRGER // 7. BY MALENE BIRGER // 8. INWEAR // 9. MANGO // 10. 2NDDAY

***

HUSK I ØVRIGT, DAGENS KALENDERLÅGE. Den åbnes hos søde Pernille og der er tale om smukke smykker og masser af selvforkælelse. Det hele sker lige HER. 

Indlægget indeholder affiliatelinks

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIT LILLE MIRAKEL