AYTM - EN NY BOLIG FAVORIT

UDLÆNGSEL OG PAVEBABY

336788_10150278663396821_7268312_o

Gad jeg godt det her lige nu?? Øhhh…..JA!!

Ikke nok med at Paven er så ultra lille og kodylt nuttet, at jeg får lyst til at bide i skærmen, så er minderne fra fra vores barsel i Thailand sandt at sige heller ikke nogen, der mindsker min lyst til at sidde og vippe på dén palmer der. Både hun, kaninus, jeg – og rejselysten er kun vokset siden. Nogen klæder det bedre end andre, (Hej januar kur!),

I dag udlodder den gode Conni en af de RIGTIG VILDE låger i vores fælles blogjulekalender. En af dem, der gør mig fælt misundelig. En af dem, der får mig til at overveje, at tvinge min mand til at deltage under hemmeligt alias. I kan godt gætte det, ikke? Det handler om rejser.

I dag kan du faktisk vinde et rejsegavekort hos Conni på hele 5000 kr til Yaneeda.com, der tilbyder masser af spændende rejsedestinationer og uden fordyrende mellemled faktisk ser ud til at have ganske rimelige priser. Gad jeg den-unde-lyneme-godt!

I kan hoppe over til Conni og deltage lige HER. Og hvis du bliver den, der vinder – så skylder du mig en plads i kufferten! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AYTM - EN NY BOLIG FAVORIT