UDLÆNGSEL OG PAVEBABY

VIND STILLA PUF FRA AYTM TIL VÆRDI 2500,-

puftoP1390732P1390727

Som jeg teasede om forleden, er jeg teamet op med AYTM om en super skøn julegave til én af jer. Jeg har nemlig fået lov at udlodde 1 stk. af den smukke dråbeformede STILLA puf i velour til en værdi af 2500,- til en af jer.

AYTM er relativt nye, men har allerede brændt sig godt fast i bolig og interiør branchen – og det forstår jeg virkelig godt. Jeg synes, det er ret flot at lancere en så gennemført elegant og omfattende kollektion som første step. Se blot på deres site her. Der er SÅ mange pæne ting. Enkelt, brugbart, tjekket, skandinavisk og internationalt cool på samme tid. Men selvom brandet er ret nyt, er folkene bag ikke helt nye i gamet. AYTM er nemlig stiftet af parret Kathrine og Per Gran Hartvigsen, der begge har mange års erfaring fra branchen. Det mærker og ser man tydeligt, når man gennemgår deres produkter.

I dag kan en heldig læser af jer vinde denne smukke puf. Alt I skal gøre for at deltage er: 

1/ Like/Synes godt om indlægget via den blå knap nederst til venstre i indlægget
2/ Fortæl i en kommentar her på indlægget, hvorfor du skal vinde

Konkurrencen slutter på lørdag d. 26. december kl. 22.00.

 

Reklame: Præmien er sponsoreret af AYTM

P1390725pufone

135 kommentarer

 • Ida

  Ihh, hvor er den fin – Både i farve- og materialevalg 🙂

  Jeg synes, jeg har fortjent at vinde den, fordi min kæreste og jeg overtager vores nye lejlighed om kun 3 uger, og da vi får 20 kvm mere end vi har på nuværende tidspunkt og egen have, er ønske- og indkøbslisten lang. Men da vi også skal erhverve os en “babystartpakke” inden april, og jeg er studerende, så er pengene små. Og når nu vi ikke har råd til en ny sofa, så vil den puf skabe den perfekte ekstra plads, når der er gæster 🙂 Og så kan jeg se, at den står godt til den brune skænk som ligner min! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Vi er lige eller lige og lige…. i august flyttede vi i et “blivende” hus. Hermed forstås at vi begge har fået fast arbejde, så slut med leje – og i stedet hedder det nu terminer… og andet gejl..
  Det er et lækkert hus fra 1960 – som har fået en del tilbygninger, så der er rigeligt med plads til os 4. Men det trænger til lidt charme og personlighed fra os. Det har vi ikke rigtig haft overskud til. Alt er nemlig nyt; byen, landsdelen, menneskene, arbejdet, bilen – så hovedet har været på overarbejde. Men den der puf – den er VIRKELIG lækker, og vil se fantastisk fin ud i vores stuehjørne 🙂 Så kan ungerne sidde på den og høre historier – jeg kan bøje ryggen på den og så kan den bare være pæn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nh

  Åh, den er smuk, den puf! Efter tre års baksen med vores håndværkertilbud af en bungalow, er vores sidste stue endelig færdig. Nu er der så ikke flere penge til møbler, så at vinde den puf ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg vil rigtig gerne vinde for vores stue mangler altså et eller andet, efter at vi smed vores lænestole ud uden at have tænkt på at der så blev tomt. Og den er så smuk.
  Glædelig jul.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida B

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er i gang med projekt “gør-mit-hjem-hyggeligt”. Før har det bare været et sted med det nødvendige, men det gik op for mig for en måned siden, at det skal være et sted, jeg elsker at være. Som er hyggeligt og ikke kun trygt. Som inspirerer mig, et sted hvor der er plads til gode venner og rødvin, til at danse fjollet, til at se film og snakke længe. Og puffen ville passe perfekt til mit sofa hjørne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sindssygt fin!
  Vi mangler siddepladser i sofaen, til os alle seks, har vi opdaget her når vi har skullet se julekalender. Det bliver noget med et tårn af børn oven på sig;)
  Med sådan en smuk veloursag ville vi kunne trylle en ekstraplads frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  mine fødder trænger til at komme lidt op når jeg sidder og strikker:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Fordi vores sofa efterhånden er ved at være for lille, når vi også har fået et barn, der mener, han har sin egen faste plads i sofaen, så mor og far må flytte sig… Vi kan passende sidde på puffen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa

  Jeg vil så gerne vinde fordi den smukke puf vil passe perfekt ind i mit hjem! Og så ville den være en rigtig dejlig puf til børneværelset da min mand og jeg prøver at få barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel J

  Den krydser jeg fingre for kommer til at stå her i min stue.. Jeg mangler noget til smide benene op 🙂 derudover passer den helt perfekt til vores lysegrå sofa, skibsparket gulv og messing detaljer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde, fordi min engang så pæne og “mig”-agtige stue stille og rolig er blevet forvandlet til et halvt musikstudie med alle mandens guitarer, mikrofoner og keyboards, og halvt legetøjsbutik, hvilket betyder at der ALTID gemmer sig en politibil under sofapuderne og legoklodser på gulvet. Det kunne være virkelig lækkert med bare én ting, som kunne være bare til mig. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fordi den er så smuk, og jeg ønsker mig den så meget! Men jeg har brændt 2 måneders “pjat og pjank budget” af på julegaver, så jeg får ikke råd til den foreløbigt. Desuden er jeg ved at gendanne vores stue til en voksenstue efter flere års børneinvasion (med alt hvad dertil hører af legetøj og det rod, der følger med), og den vil være en smuk farveklat i mine grå og sorte omgivelser. Krydser fingre for, at den lander i Århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Sikke en fin puf. Den vil jeg elske at vinde!

  Vi flyttede i hus samtidig med jer (fra en 90 kvm. lejlighed til 260 kvm. hus), så vi kæmper stadig med at fylde huset ud med møbler. Og puffen vil passe perfekt ind hjemme hos os 🙂

  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha R

  Så lækkert brand – tak fordi du åbnede mine øjne for dette 🙂 Jeg ville elske at vinde denne smukke puff, da vi i sommers har købt og totalt-renoveret vores lejlighed, og dermed stadig mangler de sidste møbler for at gøre alt fint. Her er denne smukke puff helt perfekt, jeg krydser fingrer! Glædelig jul til dig og din 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Fordi det da nok er den fineste puf jeg har set! Og fordi pengene er små hjemme hos os for tiden, og min søn ville elske at sidde på den. :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Jeg skal vinde fordi vi har sidde mangel ved vores sofagruppe. Vi har 3 børn hvoraf de 2 er store teenagere og den lille altid skal plantes et sted. Så kunne hun have den her puff som hendes fristed. Derudover kunne jeg godt bruge den til mine ben når jeg sidder og læser- i og med jeg har kroniske smerte syndrom i ryg og ben har jeg flere gange om dagen brug for at få benene op og det vil være rart at kunne blive i stuen og være social med resten af familien istedet for at ligge mig i sengen. Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Fordi den ville passe perfekt til min sofa, og så mangler jeg ofte en ekstra siddeplads eller et sted at smække fødderne op når jeg ser fjernsyn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Jeg har ikke nogen specifik grund, i forhold til alle de andre herpå, jeg synes nu bare at den er skide flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg gerne vil give min mor en ekstra julegave i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Uh, jeg synes altid det er et svært spørgsmål at besvare hvorfor JEG netop fortjener at gå.. Synes faktisk ikke jeg fortjener det mere end andre. Men jeg kan sige at jeg i al fald ville blive rigtig vældig og afsindig glad for at vinde og virkelig ville sætte pris på den smukke puf i min lille lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Smuk smuk puf. Min kæreste og jeg flytter sammen i en ny lejlighed i løbet af 2016, og der vil sådan en skøn sag passe perfekt ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Den er sååå lækker. Den vil passe perfekt hjemme hos mig. Jeg mangler en puf at sidde på, når jeg ser fjernsyn, da jeg har en tendens til at falde sammen i sofaen og det er ryggen ikke så vild med. Jeg er sikker på, at denne vil holde min ryg rank og så skader det jo ikke, at den er superflot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har lige flyttet rundt i min stue og der mangler lidt på gulvet og denne vil passe perfekt ind 🙂
  Den vil stå foran sofaen, så jeg rigtig kan smække benene op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi den ville klæde vores hjem helt enormt ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Vil så gerne vinde den, så min kæreste har noget andet at smække sine lange ben op på, efter en lang dag og de ikke ender på sofabordet – det synes jeg nemlig af en eller anden årsag, bare ikke så godt om – fødder på bordene, altså 😀

  Og så er den jo fantastisk smuk og skal helt sikkert nok få flere formål herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jessie holmslykke

  den ville være skøn at have mangler en siddeplads i min stue 🙂 det kan knibe lidt med pladsen i vores stue når vi alle er samlet ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mi

  Fordi den vil blive så glad for at bo hos mig og være det ekslusive, farveflotte indslag i min stue, der er blevet forsømt til fordel for børneopsparing, bleer og voksenliv det seneste lange stykke tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg er for relativ nylig flyttet fra en kæreste til nu at bo for mig selv. I den forbindelse er der naturligvis røget nogle møbler, så min ellers fine stue er noget tom i det. Derfor kunne en puf virkelig pynte og være en god ekstra siddeplads. Plus det er rart at kunne have benene op på noget, når man hygger i sofaen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  ÅHH I har ramt et af mine største ønsker :147: :147: :147: Jeg er faldet pladask for AYTM og deres univers. De har ramt plet, med et hjørne af design, der var stor mangelvare af på den danske interiørscene!!
  Jeg skal vinde, da jeg desværre ikke har økonomi til de skønne produkter, trods ellers yderst rimelige priser, da jeg desværre er førtidspensionist…harmonerer ikke så godt med min store interesse for boligdesign :confused:
  Glædelig jul til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Den er så fin og ville passe flot i vores stue, som ekstra siddeplads eller til børnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vi er en sammenbragt familie med 4 drenge og tit har vi problemer med siddepladser nok,især hvis de har kammerater med hjem,så derfor mangler jeg den mest 🙂
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Den er flot og ville passe ind her hos os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Talbo

  Jeg er lige flyttet hjemmefra og mangler desperat sidepladser rundt omkring i lejligheden (lige nu bruger jeg ølkasser haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skal da vinde fordi jeg snart skal flytte og kommer til at mangle sådan én! Farven er super skøn og passer ind i alt andet jeg har til stuen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Nguyen

  Min veninde og jeg regner med at flytte næste år, når vi skal studere videre i Århus, så derfor kunne det være lækkert at vinde denne lækre sag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Uf den er pæn! Min veninde flytter ud af min lejlighed lige om snart og jeg får derved dobbelt så meget plads som normalt – og skal for færste gang prøve at have en stue og et soveværelse og ikke kun ét værelse – og dén puf ville passe perfekt i min nye stue Jeg vil i hvert fald krydse fingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fordi jeg forhåbentligt snart skal flytte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Feldborg

  Det ville være helt vildt dejligt hvis jeg vandt, så jeg kunne blive lidt gladere og fylde mit hjerte med glæde efter en hård december med stress 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg skal vinde da pladsen ofte er trang hjemme hos os,vi mangler ofte siddepladser når vi får gæster, eller børnene har kammerater med hjem, så ville det være skønt med denne lækre puff, som man lige kan tage frem som ekstra siddeplads, så kan børnene altid bruge den når de skal hygge med film og spil. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Vi mangler ofte siddepladser og denne vil være skøn for både store og små. Når børnene er kommet i seng, så vil den også være skøn som fodskammel så mor her kan slappe godt af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Buch Petersen

  Hvor er den smuk :heart_eyes: ! Kunne godt bruge denne i stedet for den 4 år gamle jeg har endnu :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Henningsen

  Hvor er den fin! Jeg vil meget gerne have den til at gøre min lejlighed mere personlig – det tager jo sin tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine H

  Fordi den er det pæneste jeg længe har set, derudover vil den blive det mest stilede der i vores lejlighed, men samtidig vil den ikke være helt uden for stilen i de andre ting vi har i vores hjem. Den vil være så fin, så fin herhjemme. Og vi må ofte bruge en puf, en sækkestol og andre sidemøbler, når der er mange gæster på besøg, hvilket sker lige så snart min familie viser sig (vi er 7 børn i alt ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Hvor er den fin.

  Hmm, hvorfor skal jeg vinde?? Fordi jeg ingen søvn får for tiden grundet syge børn. Har stort set ikke sovet siden min søn kom til verden for 1 år siden.

  Derudover købte vi ny sofa til 13000 kr i august, den er nu gået i stykker..!!

  Sidst men ikke mindst vil den passe super godt ind i vores stue 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  WOW HVOR ER DEN FED,, Den passer ind til min hjem det er helt sikker og så syntes jeg tit at mangle en skammel el en ekstra sidde plads når jeg har gæster hvilket jeg har tit – den vil også være god til ungernes værelse så på den måde vil den kunne få flere funktioner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Jeg synes bare, at den er så fin, og jeg vil i den grad føle mig heldig, hvis den må flytte ind hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Virkelig lækker præmie. Jeg skal vinde den puf fordi den ikke kunne ønske sig et bedre hjem. Den ville være omgivet af kærlighed og komplimenter om hvor dejlig og smuk den er. Den ville kort sagt føle sig hjemme i min stue, som virkelig mangler den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hold op, en skøn præmie!
  Jeg skal finde, fordi jeg er helt vild med farven, og fordi jeg kæmper med en stor eksamensopgave, som skal afleveres efter jul, så det ville være dejligt med lidt forkælelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg traenger til noget nyt i stuen. Koebte for 8 aar siden en midlertidig sofa – brugt – for bare at have noget til kollegie tiden! Her med 3. barn paa vej og 8 aar efter er der no mercy fra kaeresten om ny sofa. Den her fungerer jo (jow, jow…) og det goer ikke noget at ungerne tisser, spilder eller tegner i den. Jeg tranger til noget nyt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jenny clausen

  wow hvor er den fin:-) jeg bor i en ungdomsbolig selvom jeg er 31 og har ikke mange møbler så ville være skønt med så fin en puf til at bringe noget liv ind i mit noget triste hjem… jeg krydser hvad krydses kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla B

  Kære Guld.log.
  Den vil jeg så utrolig gerne vinde. I blandt alle de blogs jeg følger, indeholder dette opslag for første gang noget jeg virkelig ønsker mig. Farven er min yndlings og formen er så fin og den vil passe fulstændig perfekt ind i vores fine lille stue. Jeg krydser fingre!
  Glædelig jul.
  Camilla B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg mangler en puf til at smække benene op på – denne her ser god ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene HL

  Fordi jeg ikke har plads til en sofa i mit lille værelse, og den her puf kunne jeg bruge til min smide benene op på når jeg Netflixer i min lænestol, eller til at sætte en gæst på når jeg får gæster. Dobbelt brugbar og særdeles smuk puf. Ønsker mig!
  Glædelig jul! :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jensen

  Egentlig er det ikke til mig, men til lillesøster. Hun har indtil nu arvet efter storebror, men storebror bruger selv sine ting på værelset, så nu ville det være skønt at give hende noget nyt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Synes puffen er super fed og min gamle slidte puf trænger til en udskiftning; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Jeg skal helt klart vinde, fordi jeg har verdens grimmeste puf. Men man kan altså ikke undvære sådan en, når konen konstant tager den gode ende af sofaen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den ville passe perfekt i stuen i vores nye hus, hvor pengene til møbler i stedet er gået til badeværelse og faskine (man lærer mange nye ord som husejer – nogle mere spændende end andre). Jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte gram-Hansen

  I fredags var jeg i hovedstaden for at vise mine børn Tivoli. Der faldt jeg i svime over denne skønne puf i et butiksvindue i KVH. Jeg blev helt nostalgisk, og stod og tænkte på alle de skønne stunder hos mine bedsteforældre der havde en puf. Sådan en rigtig dejlig blød puf. Ja vist den var lidt mere retro Jeg tænkte, at nu hvor den var kommet i sådan en lækker udgave, så skulle mine børn og jeg også have en i stuen. Som studerende havde jeg dog ikke råd til at løbe ind og købe den. Så det ville være den skønneste gave jeg kunne få ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • justlove2ndhandbyleneb.

  Åh den er så fin den pude. Vil passe perfekt til min stue. Vi bor i en mindre bolig hvor vi altid mangler siddepladser julehilsner Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Vi har siden august totalrenoveret hus samtidig med at vi har boet i udestuen med 2 små børn. Vi er nu endelig ved at være færdige og nu skal der bare møbleres – denne fine puf vil passe fantastisk ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise DJ

  Den ville passe virkelig smukt ind i mit hjem og så er jeg lige blevet hofteopereret og skal helst sidde med benet oppe, så den ville blive taget flittigt i brug fra dag et 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Denne fine puf skal jeg da vinde, fordi den vil passe super fint til vores lidt kedelige grå sofa.

  Glædelig jul til dig og dine
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • justlove2ndhandbyleneb.

  Bor i en mindre bolig hvor vi altid mangler siddepladser og den superlækre puf vil gøre stor glæde. Mange julrhilsner Lene @justlove2ndhand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella lind

  Den vil bare passe super godt hjem til mine nevøer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Mig mig mig fordi den vil klæde mit grønlige hår og sildebensparket gulve! Og så er det i øvrigt min ynglings farve, og mandens hade farve, som derfor ALDRIG får lov at finde vej hjem til mig medmindre den er gratis! Så har han jo ikke noget valg vel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den er så lækker! Og jeg mangler virkelig noget pænt at skifte min kærestes sækkestol (der er nødvendig(???) til at spille PlayStation i) ud med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg mangler en god fodskammel og puffen kan fungere både som skammel, men også ekstra siddeplads. Det ville være lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Ville ønske jeg kunne blive den heldige. Vi mangler sådan en lækker puf til sofabordet i stuen..glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jeppesen

  Fordi vi virkelig mangler steder at sidde i stuen. Har fået købt en ny sofa og den var sgu alt for Bette til vores behov. Men en større sofa fylder bare for meget i vores lille stue. Denne ville være perfekt, og så kan den endda puttes under sofabordet hvis pladsen bliver for trang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie jensen

  Uhh hvor er det bare en fun puf, har længe haft lyst til at Spice min gamle sofa op fingers crossed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zina

  Fordi vi møblerer om i stuen og skal dermed have udskiftet den total smadrede puf vi har nu… Fra fakta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Bach

  Uha den passer perfekt til vores stue. Vi har lige købt ny sofa, og denne puf ville være prikken over i’et God jul og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Hvor er den fin 🙂
  Jeg har ingen god begrundelse for, hvorfor jeg skal vinde, andet end jeg trænger til at blive forkælet med en STOR uventet gave og, at min stue godt kunne trænge til lidt nyt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Mydske møller

  Årh den ville erstatte en meget udslidt puf der står herhjemme!!! Jeg skal have fødderne oppe om aftenen og den skønne puf ville passe så fint ind herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Vi har to børn der elsker at hygge med os i stuen til en god film. Dog mangler vi lidt plads til at sidde og slænge os. Sådan en lækker puf vil være helt perfekt til vi kan lægge benene op og bare nyde hinandens selskab. Håber virkelig jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor skal jeg vinde? Hmm jeg har ikke jo ikke mere ret til at vinde en alle andre, men hold nu op hvor ville jeg få seriøst materiel lykke i mit liv hvis sådan en sjover rykkede hjem på Vesterbro. Den ville klæde hele stuen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Vi mangler en en puf til stuen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina J.

  Den er superflot! Min lille lejlighed trænger stærkt til fornyelse efter over 10 års stilstand i indretningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Fordi jeg mangler den smukke puf til at hvile mine fødder på. Et arbejde med mange skridt og hælspore rimer ikke på hinanden, så det at smække fødderne og om aftenen gør underværker for mig.
  Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh, jamen jeg skal da have den puf fordi der snart bliver mangel på siddepladser omkring sofabordet. Vi har ikke meget plads, så en puf vil være ideel, da den er nem at flytte rundt med. Desuden er den perfekt i højden til min store dreng 🙂 Min lille pige, der lige er kommet op og gå vil elske at have endnu et møbel at klamre sig til og kravle op på 😉
  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Kors, hvor er den SMUK og hvor vil den pynte og gøre mig glad hvis den bliver min <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Fordi vores lille lejlighed er fyldt med legetøj og børnemøbler, at de voksne i den grad fortjener noget godt at se på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hmm… Der helt sikkert en mio grunde til hvor andre end mig, skal vinde, men efter en december, hvor mit liv har slået kolbøtter, er jeg så småt ved at lande på mine ben igen, og jeg håber på, at jeg inden alt for længe kan sidde på denne puf med mit eget lille mirakel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Erez

  Den vil passe rigtig godt ind i vores stue.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wirstad

  Fordi jeg mangler noget for at gøre mit værelse ekstra hyggeligt!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Den er så flot og vil passe perfekt ind i min stue – Rigtig glædelig jul og tak for en fin blog som jeg læser og følger året rundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Vi mangler altid en puf

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har en datter, som ikke kan sidde stille. En puf vil være fantastisk til hende, så hun både kan sidde og klatre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Hvor er den bare smuk <3

  Jeg vil da virkelig gerne vinde den, så den kan komme herhjem og pifte min stue lidt op – den er blevet lidt hvid i hvid og trænger til et lille tvist <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Madsen

  Hvor er det dog en smuk puf, som jeg vil elske at vinde så mine 2 bonusbørn har et god siddepuf de kan sidde i når de er på besøg ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria lykke hansen

  Så smuk en puf. I år giver vi voksne ikke julegaver til hinanden i familien da vi istedet donerer beløbene til Mødrehjælpen og lokale trængende. Dog ville det bestemt ikke gøre noget med sådan en uventet gave ;-). Derudover vil den passe perfekt ind i vores stue hvor jeg er sikker på at både børn og voksne vil få glæde af den. Krydser fingre mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lillegaard

  Jeg skal vinde, fordi vi på ingen måde får råd til at flytte fra vores 70 kvadratmeter foreløbig. Snart bor vi fem mennesker her. Når nu vi ikke kan flytte, må vi rykke tættere sammen og rykke rundt på møblerne for at få det bedste ud af de få kvadratmeter. Og lidt nye boligsager ville give illusionen af nyt (men det har vi heller ikke råd til at anskaffe os).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Har stadig en forholdsvis Tom stue efter mig og min kæreste flyttede ind i vores nye lejlighed. Puffen ville passe helt perfekt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Thomsen

  Fordi det snart må være min tur til at vinde noget virkelig fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg skal vinde fordi den vil være super pæn hjemme hos mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Uhh, jeg ved lige hvor den skal stå. Jeg synes min ungerne fortjener den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Hvor er den flot! Jeg skal vinde fordi min sofa kun giver den ene mulighed for at have benene oppe, så en flot puf ville gøre det hele mere behageligt.. og den passer bare perfekt til mit lille hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  Den er som lavet til min farmors gamle gyngestol, som jeg har ladet bibeholde sin petroleumsblå farve (med slidte hjørner og kanter). Jeg har ombetrukket sædet, men stolen står i vores stue – og jeg elsker, at mine børn bruger den, nøjagtig som jeg og mine søskende gjorde, da vi var små. Hjemme hos gamle farmor og farfar, som for længst er forsvundet fra vores tid og verden. Puffen dér, dén ville være fin til stolen. Virkelig fin. Et miks af noget nyt og fint og nogle gammelt og særligt. Konstellationen ville også bringe lykke hos min mand, der hellere end gerne slår benene op, hvor han kan – og mon ikke ungerne ville elske at placere numserne på den? I do think so.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Vi har en anden puf, som børnebørnene gerne vil sidde på, hvis jeg vinder en her, er der en til hver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefin

  Jeg har en knap så pæn i min stue. Hvis nu man havde sådan en pæn puf man kunne smide benene op på når man sad i den, ville den måske blive endnu bedre at sidde i, og oven i købet ville man kun se den pæne puf det stod foran Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefin

  Jeg har en knap så pæn lænestol i min stue. Hvis nu man havde sådan en pæn puf man kunne smide benene op på når man sad i den, ville den måske blive endnu bedre at sidde i, og oven i købet ville man kun se den pæne puf det stod foran Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Udesen

  Fordi vi behøver noget andet at lægge fødderne på end sofabordet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi det har været et ret så vildt år med mange forandringer i min hver dag. Sådan en puf ville min kat elske og dase på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg er helt vild med alle de ting de laver. For tiden ønsker jeg mig virkelig en puf og denne ville passe perfekt ind i vores lille hytte hvor der mangler lidt hjemlig hygge 😀 Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisi

  Hold op, den er lækker! Jeg ville gerne vinde den, fordi jeg mangler noget rart og smukt at lægge fødderne op på når jeg sidder i min lillebitte sofa – og så fordi den ville passe så fint ind i min stue, med mange blå nuancer. (og – fordi den ville være en ekstra siddeplads til når der er gæster, hvilket jeg virkelig mangler)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Jeg er flyttet fra noget meget småt til noget lidt større og vi mangler møbler, men vi mangler også penge. Det er en irriterende kombi. Jeg krydser fingre for at den puf vil flytte ind hos mig i Valby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Rasmussen

  Fordi den vil klæde min stue helt vildt godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Jeg håber virkelig at vinde puffen her i DEN SMUKKESTE FARVE, fordi vi for 1,5 år siden flyttede i hus, som vi sideløbende har renoveret … Og så ved de fleste at der går lang tid, før man kan begynde at indrette sig og selve indretningen tager også tid, fordi alle de skønne sager man fylder ind, skal udvælges nøjsomt.
  Til marts kommer der en lille guldklump til verdenen, så jeg håber meget at kunne afslutte indretningen inden da – og dertil vi puffen være absolut fantastisk. <3

  Derudover er det jo egentlig blot at håbe på sit held og ellers ønske en rigtig glædelig jul.

  Kærligst Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg vil rigtig gerne vinde den fine puf, – den passer perfekt ind ind i min indretning, – både form og farve. Og så ville den være nyttig at have som ekstra sideplads 🙂 Glædelig jul! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Jeg har lige istandsat et flot sminkebord som min mor ellers ville have smidt ud. Puffen ville passe perfekt til med dens lidt eksklusive look og mit sminkebords hollywood lys 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernilleac

  Fordi jeg synes det er en virkelig smuk puf og sådan en kunne vi bruge herhjemme, hvor der er overvægt af Ikea møbler. Vi har haft et begivenhedsrigt 2015 med op og nedture. I 2016 krydser jeg fingre for, at det endelig vil lykkes os at blive forældre efter års kamp. Puffen ville være perfekt med ynglugslænestolen, hvor jeg håber på kommende babyhyggestunder.
  God jul.
  Knus P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Christiansen

  Den er så smuk!
  Min kæreste og jeg overtog ny lejlighed d. 1 september og vi vil gerne have en puf til sofagruppen – denne vil passe så fint ind! Tror også det er første gang min kæreste har været så hooked på et møbel :b til min store glæde!
  Den er i den lidt dyre ende, så man ville være en meget heldig jule gris, hvis man var heldig og vinde ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernilleac

  Havde lige skrevet en kommentar som forsvandt, så jeg prøver lige igen.
  Fordi jeg synes det er en sindssyg smuk sag. Vores stue kunne trænge til lidt af-Ikea-sering.
  Perfekt til ynglingslænestolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Vi mangler tit en ekstra lille siddeplads omkring sofabordet når vi har gæster – det vil denne fantastiske puf være helt perfekt til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  Den ville passe godt til mit værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia H

  Jeg er for nogle måneder siden flyttet ind hos kæreste, og jeg kunne virkelig godt bruge nogle flere ting, som afspejler min stil noget mere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astridhm

  Så fin – trænger til lidt fornyelse i stuen og farven er perfekt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astridhm

   Jeg kan ikke finde den blå knap – men synes MEGET godt om indlægget!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den vil passe perfekt ind i min stue. Jeg kører meget anti-sort-hvid, min lejlighed er fyldt med dejlige farver. Og puffen her har samme farve som min kommode, og jeg har ingen puf endnu (eller jo.. sofabordet, men det er vist ikke så godt), og den her er jo virkelig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Skulle bli en perfekt gåva till min syster, hennes favoritfärg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Baadsgaard

  Jeg vil så gerne vinde fordi den smukke puf vil passe perfekt ind i mit hjem!
  Jeg mangler altid noget til smide benene op efter mine lange løbeture, hvor jeg altid render rundt med ømme stænger

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ihhh den er så fin. Den vil stå så fint som modspil til vores gamle malede trægulve fra 40’erne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  Den ville jeg rigtig gerne vinde, så den kunne pynte i vores dejlige hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Helt ærligt kan jeg ikke komme med nogle grunde til hvorfor jeg skal vinde. Da spiller min indre kritiker ind… Jeg spænder meget ben for mig selv i hverdagen og har en kæmpe trang til at gøre noget godt for andre også selvom jeg ikke altid har overskuddet til det. Så puffen (som også er en fordel når man har et lille værelse) skal minde mig om også at gøre noget godt for mig selv <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine jh

  Så flot <3
  Jeg skal vinde den, fordi den er som skabt til min stue. Har flere ting i de blålige toner og den vil bare gå så godt med farven til mit teak dækketøjsskab også 🙂 udover det, fortjener jeg at vinde den, fordi jeg stort set har handlet gaverne for alle dem jeg skal holde jul med, undtagen gaverne til mig selv. Har jaget rundt og købet ind, så nu håber jeg det kan blive min tur til at sidde ned og slappe af på denne flotte puf 😉
  God jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Den puf er jo intet mindre end perfekt, og både farvevalg og det øvrige interiør spiller bare. Hvis jeg vinder, må jeg gøre kunsten efter!:)

  På min kærestes om min første date (for godt 10 år siden) dristede jeg mig til at iklæde mig en sort velour kjole. Daten gik forbløffende godt, og her 10 år senere er vi heldigvis stadig sammen. Det sjove er dog, at min kæreste flere år efter fortalte, at en af de ting, som han bedst huskede fra vores fantastiske første date, var den forfærdelige velourkjole, som jeg havde på. Den gang blev jeg lettere forbløffet, men den dag i dag må jeg give ham ret. Kjolen var lettere forfærdelig, men desværre har det også bevirker, at min kæreste er ret “velour-forskrækket”. Jeg skal derfor vinde den smukke puf, så jeg kan vise ham, at velour er andet end et forfærdeligt valg af materiale til kjoler – og for at han vil mindes vores første date, hver gang han ser den smukke puf 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Jeg skal vinde fordi jeg har en ret stram økonomi, og nok ikke ville få købt den ):

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Sørensen

  Jeg skal hjælpe Røde Kors med at holde juleaften for en masse glade menneske, som ellers ikke ville have nogle pårørende at fejre julen med. Dette bliver mit andet år og jeg kunne se sidste år hvor meget glæde det gav<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er så smuk den puf! For at være helt egoistisk skal jeg vinde, da 2015 har været et lorteår, og jeg godt kunne trænge til noget smukt at hvile øjnene på ved indgangen til 2016 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  uh, hvor er den fin… Jeg er så forelsket i den!

  og faldt også totalt for Stilla bordet… jamen kan det blive finere???!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg vil gerne vinde den skønne blå velourpuf, fordi jeg er vild med lækre ting, der har kant! Og så vil den passe så flot til mine to forskellige rødstoffede sofaer .
  Glædelig jul
  Åse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Vil vildt gerne have denne skønhed med i huset når jeg flytter ind i mit lille landsby hus næste måned sammen med mine 3 drenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha

  Mine IKEA-møbler, dvs største delen af stuens møbler, trænger til et modstykke der ikke er fra IKEA, og mit sofabord ønsker at blive anvendt som bord og ikke puf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Det skal jeg fordi hele mit rækkehus er møbleret med IKEA-møbler! Ikke at der er som sådan er noget galt med IKEA, men det er sgu ikke særlig voksent 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv, den ville man jo gerne have været med på :S Det er sku en lækker puf 🙂

  Tillykke til vinderen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UDLÆNGSEL OG PAVEBABY