GODT NYTÅR 2016

DE 10 MEST LÆSTE INDLÆG I 2015

2014-02-06 15.23.39

Når året rinder ud, er det altid lidt sjovt, at kigge i arkiverne og se tilbage på, hvad der har fyldt herinde på bloggen. Nogle indlæg havde jeg næsten selv glemt, andre husker jeg soleklart. Der er dog ingen tvivl om, at I har nogle klare præferencer herinde – og det er naturligvis dejligt.

Helt overordnet kan jeg på mine besøgstal se, at I er særligt vilde med de lidt dybere, længere indlæg. Dem der er mere….tænksomme. Sådan var det også sidste år, da jeg kiggede tilbage – og året før da. Det giver god mening for mig, da det jo også ofte er indlæg, der har krævet mere af mig – og hvor jeg føler, jeg giver mere af mig selv.

Allerede i januar kom der et lille små-filosofisk indlæg om dét der med, at give sig hen til de små glæder i hverdagen, som I rigtig godt kunne lide. ”Livet på kælkebakken” blev læst på livet løs – og naturligvis var Paven nok engang omdrejningspunkt for mine tanker omkring voksenfornuft VS barnlig glæde.

Det er især hende, der får mine tanker til at galopere fra tid til anden, mit hjerte til at flyde over og min selvbevidsthed til at gå i selvsving. På godt og ondt – så gør hun mig stærk og sårbar på én og samme tid og det afføder altså nogle gange tankegods af den lidt mere alvorlige slags.

Sådan et indlæg var det her. Affødt af noget meget større end min lille Pave. Et indlæg, som jeg i dag stadig synes, det gør ondt at læse. Og som jeg var meget meget tæt på ikke at udgive. Enkelte dage fortryder jeg det stadigvæk. Simpelthen fordi, det er sådan et svært emne. Så betændt. Så sårbart. Og så enormt politisk og alvorligt og dermed et stykke fra bloggens ’normale’ indhold herinde. Som grundregel har jeg ikke intentioner om at omdanne bloggen til et længere politisk debatforum, men af uvisse årsager følte jeg virkelig for at få skrevet det her indlæg. Det hele var så tæt på – og så uvirkelig på samme tid. Og jeg tror, når man har det sådan, at man næsten kan mærke ordene bane sig vej ud i fingrene, så må det skrives. Så det blev det. Og læst en utrolig masse – tak for det.

I samme mere alvorlige dur, fik jeg på kanten af året for nyligt postet dette indlæg. Måske i virkeligheden et af mine allermest personlige til dato. Nogen gange er det umuligt at sige, hvad der præcis giver afstand til ømtålelige emner og hvorfor man efter mange år pludselig kan se det mere udefra og derved tale reflekteret om det. Uden at tude ned i tastaturet. Jeg ved det ikke. Men har mange gange haft lyst at skrive lidt om det, løfte sløret en smule, og så alligevel ladet være. Men nu var den der altså: følelsen. Og det gjorde ikke en gang ondt. For det er fortid nu.

P1270896-680x382

Heldigvis giver min vidunderlige Pave mig ikke kun grå hår af bekymring og dybe, filosofiske tanker. Hun giver mest af alt masser af daglige grin og morskab. Det kunne I b.la læse i indlægget her, ”Når du får børn” blev ét af årets mest læste 😉

Og så får hun mig til at stramme mit game up! Hvilket jeg har meget godt af. I sommers fik hun mig pludselig til at tænke lidt over barndomsminder; Hvordan de skabes – og opstår.

Så ja – konklusionen på ovenstående 5 mest læste indlæg er klar: I kan godt lide lidt dybde. Det hele behøver ikke handle om sko og tasker.

Foruden det, så er der især to andre emner, der boomer på min ”mest læste” liste: Barn og Bolig. Det er sådan set meget heldigt, da netop disse to fylder meget hos mig. Da vi jo i 2015 solgte vores dejlige lille lejlighed og flyttede i hus har det fyldt det meste af 2015 – på det mentale plan. Jeg forudser dog, at det især vil fylde herinde i 2016 – da selve indretnings og istandsættelses-processen er i gang nu. Og det er jo noget af det sjove, at dele med jer!

P1350072-680x395

Således er indlæg som Fredagslinks – boligedition, Børneværelset og Epoxy eller plankegulv? blandt årets mest læste. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele endnu mere boligsnak med jer. Hvis der i den forbindelse er noget, I særligt godt kunne tænke jer at læse om, må I meget gerne lige smide en kommentar her. For mig er der titusinde emner at tage fat på, så lidt retning fra jer vil kun være fint.

Sidst men bestemt ikke mindst, kan I også mægtig godt lide rejsestof, f.eks. 10 tips til NY og kage: især de kreative børnefødselsdags-relaterede af slagsen 😉

Tusinde mange gange tak fordi I gider at læse med. Det er så uendeligt privilegeret at have jer at dele så mange op og nedture med hen over et år. Indholdet her ER lidt en blandet landhandel. Jeg bliver aldrig madblog, ren modeblog, eller ren mommyblog. Jeg er hverken kreativ eller smart nok til de førstnævnte kategorier. Og jeg interesserer mig simpelthen ikke nok for suttesnore og sparkedragter til sidstnævnte. Men jeg kan godt lide at berøre afkroge af dem alle. Jeg elsker livsstilsuniverset, jeg elsker mit barn, vores familie, vores rejser og mine designertasker 😉 Uanset at udtrykket bliver lidt rodet.

Jeg kan lide det sådan. Og det kan I åbenbart også. Tak for det. Og tak for jer!

DE MEST LÆSTE INDLÆG I 2014 FINDER I HER

Birthday2-680x389

2 kommentarer

 • Nooo…. Af en eller anden grund var du forsvundet fra min Bloglovin’… (Troede du holdt juleferie)
  Tak for et dejligt år med fantastiske indlæg. Jeg ELSKER dine personlige indlæg og jeg glæder mig til endnu flere i dette år
  /A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åhh nej da 🙂 Ja, det går da ikke, haha. Godt du fandt vej igen 🙂 Og rigtig godt nytår til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR 2016