NY LAMPE FRA ELLOS.....NÆSTEN

DET HVIDE SNIT

MB7-680x472

Billedet her er ca. et år gammelt. Men et af dem, der ofte får mig til at tænke lidt over det der med realitet versus teori. I teorien elsker jeg nemlig dette outfit. Enkelt, behageligt, sofistikeret (på sin vis i hver fald) og lige dele hverdags-afslappet og corporate pænt. I teorien.

For i virkeligheden holder det ikke. Ikke hos mig i hvert fald. Desværre. Men jeg KAN ikke cykle 14 km dagligt gennem byen i kridhvide gulvlange pressefoldede habitbukser og stadig se præsentabel ud bagefter. Uanset om jeg skal aflevere/hente barn samtidigt eller ej. Men sidstnævnte gør i hvert fald ikke situationen nemmere. Det er super skizofrent. For jeg ved det jo godt. Det er sådan set ikke ny viden, det her. Jeg har aldrig været flittig til at få indleveret tøj til regelmæssig rens, hvis det ikke kan vaskes almindeligt, jeg har haft små børn (i ental! but you get the point) i snart 5 år – og altid været afsindigt god til at pådrage mig snavs og pletter.

Det til trods har jeg skabet fuld af hvide silkekjoler, hvide angora strik ting, hvide lange bukser, der slæber hen af fortovet og hvide stramme pencilskirts. Flere af dem med pletter, der ikke kommer af. Tal om selvfornægtelse. Hver gang tænker jeg, at nu er det nok blevet bedre. Jeg er blevet mere voksen, bedre til at styre det, mere erfaren i at bruge det, stærkere til at spotte kritiske situationer og skarpere til at udvælge de rette dage at iklæde sig den hvide garderobe. Men nej. Igen og igen. Bare nej.

I mange år forstod jeg ikke, hvorfor jeg havde SÅ mange næsten ubrugte stilletter i bunden af skabet. Indtil det en dag gik op for mig, at min sko garderobe ikke var blevet udskiftet siden jeg fødte en baby, der udfordrede min fod-beklædning en smule. Lidt samme scenarie udspillede sig omkring konceptet silkeskjorter. Der igen aldrig nåede turen ned til renseriet.

Gad vide hvornår jeg indser, at det er på tide at begrave det hvide snit?

Har I også moderelaterede vaner, som I udemærket godt ved, egentlig ikke fungerer i praksis for jer? Men som I gang på gang falder tilbage på, fordi man bare så gerne vil? Del endelig, måske vi kan lære lidt af hinanden 😉

MB6-680x438

8 kommentarer

 • Selvindsigt af den herligste slags 🙂

  Jeg har i lang tid haft alle mine kjoler hængende i skabet. Jeg ved godt, at jeg ikke kan bruge langt de fleste, så længe jeg ammer, men de hang der, og de var pæne at se på. Nu har jeg så pakket dem væk, og jeg GLÆDER mig til at finde dem frem igen. En hel kuffer med måske 25-30 kr. Forudser at jeg skal tilbringe en hel eftermiddag alene i soveværelset og bare prøve dem alle på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, åh ja kjoler – det husker jeg godt, det var ikke lige det nemmeste, når de er helt små. Men i det mindste ved du, der er lys for enden af tunnelen 😉 Gad vide om jeg nogensinde bliver voksen nok til et all white look?? Jeg tvivler kraftigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu heller ikke nemt med et hvidt outfit i det danske vintervejr.. Det er lidt sjovere om sommeren! 😉 Det klæder dig dog rigtig godt!

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Afgjort! Jeg har dog desværre ikke haft større held med mine hvide looks om sommeren. Faktisk slet ikke. Man tror det er løgn, men det er næsten absurd, hvad mit hvide tøj har været udsat for af uhyrligheder – tror bare, jeg skal kaste håndklædet i ringen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Øv, for som en anden siger er det virkelig fint.. Jeg kender det dog godt.. er en klovn til at passe på mine ting og prøver at lære af det.
  Har en last for fine toppe, når jeg ser dem i butikken tænker jeg ‘den er jo perfekt til et højtaljet pencilskirt’… og glemmer så at jeg ikke ser særlig fin ud i et pencilskirt og har derfor en ‘lille’ overvægt af toppe der ret sjældent bliver brugt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh, hvor træls. Men uff, den kender jeg også godt. Har ét billede af mig selv i pencilskirt – spejlet har et andet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkeligt godt ud til dig 🙂 Og dit hår er også virkelig pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NY LAMPE FRA ELLOS.....NÆSTEN