NEW LAMP - NEW LOOK

ELLOS HOME WISHLIST

elloswishlist

1. Indskudsborde her //2. Loftlampe her // 3. Krukke her // 4.Gulvtæppe her // 5. Håndklæder (på udsalg) her // 6. Lammeskind (på udsalg) her // 7. Krukke her // 8.Hylde i messing her // 9. Loftlampe her // 10. Tapet her 

Som I nok ved, er jeg ret alvorligt i bolig-indretnings-mode for tiden. Jeg trevler nettet igennem og kigger, skriver lister, måler op, regner sammen, trækker fra, drømmer, rykker rundt og diskuterer med min søde mand – der ikke altid er enig. Og det er sådan set meget godt. For ellers var det da stukket helt af 😉

Uanset, så har jeg en efterhånden perverst lang ønskeliste inde hos Ellos. Men jeg har jo allerede købt en del derinde, f.eks til vores soveværelse. Jeg synes kort sagt blot, de er virkelig dygtige på deres home og at man får ret meget for pengene dér. Så jeg tænkte, jeg da lige så godt kan dele halvdelen af listen med jer – den anden halvdel kan I se, når den ankommer til matriklen 😉 Ej, spøg til side, jeg synes kombinationen af guld/brun/blomme er så fin.

Havde vi ikke allerede sat tapet op i det nye kontor/gæsteværelse, så ville jeg da godt nok elske dette her (Nr 10). Men nu er jeg gået i gang – i en anden farveskala, så det må nok blive ved drømmen. Men flere af de andre ting, er jeg altså svært lun på.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW LAMP - NEW LOOK