BURNT ORANGE WAISTCOAT

MERRY MONDAY & HAPPY NEW WEEK

merrymonday

En ny uge er i gang. En ny mandag. Og de er ikke så skidt endda. Jeg har i hvert fald besluttet, at mandage ikke skal være øv dage – bare fordi de står forrest i ugen behøver det jo ikke gøre dem til boksepude for alle vores humørpåvirkede lussinger og sure opstød. Det er altså lidt uretfærdigt. Jeg har selv været bannerfører: nogle gange blev jeg næsten helt nedslået, når søndag dag langsomt blev til aften. Fordi det så betød kortere afstand til mandag – og den nye uge. Og sådan gider jeg ikke have det. Så jeg besluttede for efterhånden lang tid siden, at mandag er mulighedernes dag. Ny uge. Nye oplevelser. Nye minder. Nye drømme. Og det virker altså for mig.

Derfor vil jeg forsøge at lave en lille mandags opsamling fra nu af herinde. For ligesom at sprede den gode mandags-karma 😉 Nogle gange kigger jeg frem – andre gange tilbage. Lad os starte med sidstnævnte i dag. Se bare hvor meget lækkert den forgange uge bød mig:

1. Vi er langt om længe gået i gang med vores kontor herhjemme. Og har derfor fået taget hul på et svagt angstprovokerende projekt – for os. Nemlig tapet. Uhh, vi er ikke sådan rigtig fans herhjemme. Altså jo: bagefter 😉

2. og 3. Min søde veninde har startet måske verdens mest geniale koncept. Intet mindre. “Aparte desserter Veninde aften”! OMG! Hvilket saligt HIT. Rabarber gele med vingummibamser, rouladekage med Kahlua og chokoladeis, Bugles overtrukket i chokolade, drikbar Mozartkugler, likør chokolade fiduser og andre uhyrligheder. Jeg spår konceptet her STOR fremgang i 2016! Og ps: Hendes nyindkøbte karrygule Pelikan Finn Juhl vakte ca. lige så stor jubel i flokken, som kagebordet <3

4, 5 & 6. Det har været så drønhamrende koldt! Vi har derfor iført os fusk pelsen, de forede støvler og set søen fryse til is, bagt boller, tændt op i brændeovnen og hygget indendøre. Paven tilmed med et lille bitte fotoshoot.

7. Lige efter jul var vi – som resten af landet – på Louisiana. Men udstillingen kan altså anbefales, hvis man tager den for dét, den er. Min lille Paven nød at drøne rundt derinde. (Se evt. mit tidligere indlæg om Børn med på kunstmuseum) – og det gjorde de voksne da sådan set også.

8. Midten af ugen blev fejret hos søde Maria, der simpelthen var så overskudsagtig, at hun havde lavet 3 slags (!!) hjemmelavede flødeboller. ÅH. Lakrids og citron udgaven <3 U lala

Anledningen var den gode Riksen, som vi gerne ville nå at se, inden hun igen vendte sin travle og solbrune snude mod Singa Dinga. Og så var hende den nyforlovede med sin smukke sten på fingeren også en del af ædegildet. Oooog der var portvin involveret. Og bobler. Jeg gik rigtig veltilfreds i seng.

10 & 11. Min ældste ven har endelig købt fast ejendom her i landet og er derved kommet tættere på igen. Og det er så dejligt! Det blev naturligvis fejret med middag og indvielse af måske Kødbyens lækreste residens. Ak ja, alle de her venner uden børn med gode indkomster – når man selv har købt hus og drømmer om at indrette hele hytten med Finn Juhl og Gubi, så opstår der misundelse i 2. potens. Men så er det jo dejligt man kan komme og slænge sig i deres dyre, lækre møbler, mens man selv googler Ikea, DBA og Silvan på livet løs 😉

Ugen, der starter i dag kommer også til at byde på skønne ting. Tre arbejdsdage. Og en halv. Og så står der Berlin i kalenderen! Jubiii.

MERRY MONDAY & HAPPY NEW WEEK

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BURNT ORANGE WAISTCOAT