BURNT ORANGE WAISTCOAT

NU SLAPPER VI LIGE STRAKS LIDT AF…..

P1000301P1000328

Ok, nu slapper vi lige straks lidt af med alt det retrolook herhjemme, ik? Jeg ved sørme da ikke lige, hvad der sker. Tænkte selv, da jeg iførte mig dette inden en venindeaften, at det var et meget sødt sæt. Men altså. Indsat i rammerne her, omringet af teaktræ, genbrugsguld og retro lamper, skal jeg da love for, der dyrkes lidt nostalgi…….

Som I kan se, skal jeg til at styre mig lidt – indretnings-vice – når det gælder genbrug og loppefund. Jeg tror, jeg skal have lidt ‘moderne’ modspil ind somehow. That being said, kan det også godt være, jeg liiiige skal overveje, HVOR lårkort mine fede farmor-lår (eller er det i virkeligheden måsen, der er for stor?) reelt kan ‘bære’. Gisp.

Jeg er en gammel kone. Der åbenbart også både bor og ser ud som én. Jeg forsøger at øve mig i at ‘eje det’. Det nytter jo ikke, at drømme om at være 22 år igen. Det løb er ligesom kørt. Og hey – i tilgift har jeg foruden farmorlår og Fedtmule-kinder verdens mest fantastiske lille familie, der klart opvejer evig ungdom!

I dag drager jeg til Berlin med mine to bedste og ældste venner. En lille forlænget weekend med hygge, god mad og muligvis et lille glas vin, host. Ihh, hvor jeg glæder mig. Det skal blive skønt. Jeg ved ikke, hvordan nettet er og jeg har ikke rigtig nået at forproducere så meget, så måske bliver her lidt stille. Det lever vi med, ik? Alt det nymodens teknologi er her jo også, når jeg kommer hjem 😉

P1000315

Kjole fra Weekday // turtleneck fra H&M //

støvler fra Aldo // taske fra Zadig & Voltaire 

***

 

14 kommentarer

 • Birthe

  Jeg synes du ser supergodt ud, men det tæller nok ikke når jeg er nærmest 100 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh, tusinde tak skal du have, alt tæller her 😉 Og nok især, hvis du er 100! 🙂 Det er jo ingen alder, hæhæ

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op – du ser skøn ud <3
  Og lige så dit hjem. Ville ønske jeg boede så fint for hos os bliver der bare ret hurtigt alt for nyt og alt for High tech agtigt…. Måske kan vi lave er split derimellem :0)

  Kram fra Pernille
  http://www.pforpernille.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak søde P. Jeg er som udgangspunkt bestemt også glad for vores nye hjem, men kan omvendt godt selv se, når nok er nok 😉 Jeg skal nok til at holde lidt igen med alt det genbrug…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Stryg lige kommentaren om de “fede farmor-lår”. Dem ser jeg på ingen måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Nej, jeg ved jo godt, det fremstår lidt krukket 🙂 Men jeg ER bare ikke stolt af de lår. Jeg ville gerne kunne springe rundt i lårkort og føle mig helt veltilpas, men virkeligheden er bare lidt en anden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du ser fantastisk ud! Virkelig. Har sagt det før – gør det gerne igen – men der er altså intet konet over dig. Jeg vil helt klart sige, at du allerede ejer det. (Men kender godt selv følelsen, så jeg ved, hvad du taler om. Det passer bare ikke. Altså i dit tilfælde ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak skal du have, Louise. Det var dog en virkelig sød kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Er bogstavet E en lampe?
  Og i så fald, hvor har du købt den?
  God tur til Berlin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej Karina. Ja, det store E er et gammelt fasadebogstav fra USA, der er blevet sat lys i. Den kan ikke oplyse et rum på samme måde som en lampe, men den skaber hygge og en rigtig cool effekt. Jeg har købt den hos Leben cph, der ligger på Amager.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Er vild med din indretning som er dejlig personlig og fortæller noget om dem der bor der. Men må give dig ret med hensyn til lårene ( just kidding). Der er absolut ikke noget farmor over dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Mange tak. Jeg kan også rigtig godt lide, når indretning bliver personlig og ikke alt for stillig. Men den slags er jo en smagssag. Jeg har arvet ret mange af mine møbler, og det giver mig samtidig en historie på mit interiør, og den del af indretningsprocessen kan jeg ret godt lide. Jeg kunne dog godt bruge lidt nyt her også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ser kun lækre lår og måsen ser heller ikke stor ud herfra. Du og dit hjem ser skøn(t) ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BURNT ORANGE WAISTCOAT