JANUAR DRØMME

VINDEREN AF PUF FRA AYTM

P1390727P1390732

Det er pludselig gået op for mig, her efter juletravlheden har lagt sig, sygdom er vel overstået, mailindbakken onduleret og hverdagen så småt er i gang igen, at jeg mangler at få udtrukket en svineheldig vinder af den her enormt smukke Stilla puf fra det endnu mere lækre brand AYTM. 

Jeg er så glad for, at I var så mange, der delte min begejstring for deres design. Uhh, hvor har jeg mange ting fra deres site på min ønskeliste lige nu. Det er helt fjollet. Men jeg synes virkelig godt om deres ting!

Den heldige vinder af den smukt dråbeformede velour puf er Mai – og hun har fået direkte besked via mail 🙂 Jeg håber virkelig, du bliver glad for den!

aytm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JANUAR DRØMME