MERRY MONDAY

FORÅRSFAVORITTER FRA BOOZT

Booztkids

Reklame

1. Strik Mango Kids // 2. Overalls Mango Kids // 3. Quilted Vest Mango Kids // 4. Blå sommerkjole MarMar // 5. Sølv slip-ons Kavat // 6. Flæse nederdel m polkaprikker Petit Bateau // 7. Bolche stribet badedragt Petit Bateau 

Jeg kan mærke, at foråret sniger sig langsomt ind på os – og jeg har derfor tics i min shoppearm. Jeg føler ikke, jeg ejer noget som helst forårstøj, når jeg kigger ind i skabet. Og endnu værre står det til med Paven. Der er nærmest ikke andet end tykke uldtrøjer og lange ski underbukser. Når man er i skoven med børnehaven mindst tre gange om ugen, så er tøjet nødt til at være varmt.

Jeg ved også godt at de ovenviste ting stadig er for kolde, trods alt. Men der sker bare et eller andet med mig, hver gang vi nærmer os marts. Jeg bliver ivrig som en 4-årig inden juleaften; jeg skal bare ha´forårstøj og sommersandaler og det kan KUN gå for langsomt. Det er både irrationelt og upædagogisk, men sådan er jeg skruet sammen. Ja, se nu – jeg har sågar smidt en badedragt i indkøbskurven! Dont judge me! Det har altså en slags rekreativ effekt på mig. Jeg lader op alene ved tanken om forår og varme solskinstimer. Så derfor. Klik. Klik. Klik……så kom der sørme lidt sol med posten her på matriklen.

***

Indlægget indeholder affiliatelinks. Derfor er det markeret som reklame. Det betyder at jeg tjener en procentdel, hvis nogle klikker ind og skulle finde på at købe noget. 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MERRY MONDAY