NEW ART

MIT FØRSTE rigtige KUNSTKØB

IMG_4185P1390967

Som jeg nævnte kort for et par indlæg siden, faldt jeg for nyligt over en lille relativt nystartet webshop, som jeg er gået hen og blevet helt begejstret for.

Jeg fandt dem via Instagram – efterhånden opdager jeg mange spændende shops og profiler ad denne vej. Jeg var inde og lure lidt og så dukkede de op på Facebook via mine reklamer. Shoppen hedder FUNDOGKUNST og indeholder netop dét. Små fine genbrugsfund og enkelte udvalgte kunstværker. Jeg elsker at finde unikt genbrug rundt omkring, hvilket b.la. også kan ses på min Insta under hashtagget #guldloghome – og jeg har efterhånden modtaget utallige henvendelser på, om jeg ikke vil lave et særskilt indlæg herom – så det er noteret. Det vil jeg naturligvis gerne. Og FUNDOGKUNST.DK er altså ét af de steder.

Jeg må sande, at jeg ikke længere har samme tid til at gå på loppemarkeder og i genbrugsbutikker rundt omkring i provinsen, som jeg dyrkede meget i ‘gamle dage’. Derfor er jeg også stor fan af, at så mange har valgt at gøre det online. Det gør alting meget nemmere for sådan en som mig.

FUNDOGKUNST.DK har kort fortalt enkelte unikke genbrugsfund og kunst til en ganske fornuftigt pris. Jeg har, siden vi købte huset, været på udkig efter et flot kunstværk. Men slet ikke haft råd til de favoritter, jeg ellers er faldet over. Jeg elsker plakatkunst – men ville også gerne have et “rigtigt” maleri. Og gerne et stort et. Dels fordi vi nu har pladsen til det – dels fordi det ser super cool ud, når maleriet ‘larmer’ lidt. Jeg faldt med det samme over maleriet her: det hedder Fugleflugt. Og jeg elsker det! Og til prisen var jeg sådan set ikke I tvivl. Metaforikken i titlen tiltaler mig også; der er noget tematik om frihed, bevægelse, udvikling, forandring i den. Synes jeg.

Det cool er også, at man med sådan et abstrakt maleri kan vende det, som man lyster. Skulle det derfor ske, at jeg blev træt at det nuværende udtryk, kunne jeg eventuelt også blot vende det vandret og udtrykket vil da blive helt anderledes.

Det er Gitte selv, der også er medejer af shoppen, som er den udøvende kunstner, fandt jeg ud af. Jeg synes, hun er vildt dygtig. Og jeg kan godt lide, at det ikke er noget, som alle og enhver har hængende. I kan se flere bud på malerier her.

For mig er det tydeligt, at ejerne bag shoppen har passion for og evner i møbeldesign, boligindretning og interiør. Jeg har i hvert fald flere ting derinde fra, som nu ligger på min virtuelle drømme liste.

Mange varer er fra Kina og Frankrig og er håndplukket hos lokale marskandisere, men det er fund, der passer ind i den nordiske boligstil. De har varer, som er unikke, antikke, retro og/eller vintage, som er lidt skæve og som ikke lige ses hos naboen. Jeg elsker den slags! Og nu er henvisningen hermed givet videre. Jeg synes nemlig at sådan en fin lille webshop fortjener lidt mention 😉 (og ja, jeg gør det helt af egen fri vilje).

Er det ikke smukt mit nye maleri?
Jeg er simpelthen så glad for det. Jeg bilder mig ind, at det gør hele forskellen for min stue.

P1390979P1390981

Nu har jeg både købt mit første hus – og mit første rigtige kunstværk. Så mangler vi bare et par matchende træsko til haven, manden og jeg, så er voksenlivet vidst forseglet. 

***

2 kommentarer

 • Først og fremmest – super flot billede! Og dernæst – havde slet ikke tænkt over, at man selvfølgelig kan vende abstrakte malerier, som man vil, men selvfølgelig da 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak søde Marina. Og ja, det er jo smadder smart ikke? 🙂 På den måde, kan man få et helt nyt udtryk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW ART