NOGEN FYLDER 5 ÅR OM LIDT

NEW ART

P1390964P1390930

Sort/hvide striber giver næsten altid et stramt grafisk udtryk. Når jeg har tøjkrise, virker en sort blazer og et par sorte bukser altid. Det er tilpas tidsløst og enkelt og er nemt at dresse ned og op. Med t-shirt og sneaks bliver det casual og med stilletter og en silketop mere pænt. De grove støvler her og den grafiske turtleneck placerer sig et sted midt imellem. ‘Hverdagspænt’ kunne man kalde det.

Bukserne er fra Ellos og jakken fra Weekday, blusen fra H&M. Der er altså intet fancy fint over noget af det, det hele har været meget budgetvenligt. Men udtrykket bliver alligevel samlet set ret cool, synes jeg. Nogen gange skal der ikke så meget til.

Som I måske kan ane på billederne, er vi ved at være færdige i stuen også. Der mangler noget små-finish enkelte steder, men ellers er stuen og køkken-alrum ved at være der. Hold da op, det tager lang tid at sætte sådan et gammelt hus i stand! Når man kun har weekender og også lige skal passe barn og være familie samtidigt, er det godt nok minimalt, hvor meget man når uge for uge. Vi er ikke så gode til, når ting tager lang tid herhjemme 😉 Vi kan godt lide at se mærkbare forandringer og føle, at vi rykker, når vi laver noget. Men sådan er det bare ikke, når man har købt et gammelt hus. Mange af de forbedringer, vi har lavet, er ‘usynlige’ for øjet. Og oftest er det dem, der koster mest. Både for pengepungen og tids-regnskabet. Vi mangler stadig mange rum herhjemme og nogle af dem er jeg faktisk gået lidt kold i. Simpelthen fordi de indledende forbedringer tager så lang tid. Jeg vil bare gerne i gang med at indrette og nipse – haha. Alt det sjove med andre ord. Men inden det bliver sjovt, kommer jo altså alt det hårde arbejde.

Derfor er det også enormt forløsende, at stuen og køkken nu er så langt, at jeg kan tillade mig at købe interirør og tænke i mere æstetiske og kreative løsninger. Forstå mig ret: det er super skønt med nye paneler, nye stikkontakter, ordentligt el, etc. Men det er bare ikke dét, jeg synes er sjovest.

Derfor er jeg også ovenud begejstret for stuens nye kunst, som I aner i baggrunden. Jeg laver et særskilt indlæg herom, fordi jeg synes, det er så cool et koncept, der fortjener det, men kort fortalt faldt jeg for noget tid siden over en online shop via Instagram, som ud over fine genbrugsfund også havde enkelte cool kunstværker. Til langt bedre priser end kunst i denne størrelsesorden normalt ligger i. Ligesom outfittet her, elsker jeg at maleriet er lige dele grafisk og ungdommeligt, og samtidigt stramt og voksent.

Untitled-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOGEN FYLDER 5 ÅR OM LIDT