NOGEN FYLDER 5 ÅR OM LIDT

NEW BLUES IN

P1390874P1390877

Indlægget indeholder afilliatelinks

Jeg har været på udsalgs shopping. Duften i luften disse dage gør mig helt forårs-ør. Jeg ved det godt: der kom sne i dag und alles, det er piv koldt, men alligevel. De sidste dages solskin og min genfundne glæde ved min helt nye hævede træterrasse får det til at gippe i mig. Jeg er SÅ klar på forår! Og når det sker – foråret altså, så skal jeg trisse rundt i de her smørbløde velour loafers i midnatsblå og matche med mine nye “ManRepeller” blonde culottes fra MSGM. Jeg kalder dem “ManRepeller” fordi de helt klart er én af den slags køb, som mænd ganske simpelt ikke forstår. Min mand synes, de er SÅ mærkelige. Og jeg kan da godt forstå ham. Jeg må snarest vise jer dem på! De er nok lidt mærkelige 😉 Men jeg elsker dem. De er helt perfekte. En rar blanding mellem buks og nederdel, tækkelige og alligevel med kig til lidt bar hud og derfor meget sommerfriske og feminine. Synes jeg altså. Men det er så ikke en opfattelse, som min kære mand deler, haha.

Men de var på halv pris! Og det skal ikke forhindre mig i at nyde dem dagligt, alt imens de hænger på en bøjle på døren ind til kontoret og gør sig til. De vil også være vældigt fine med et par høje hæle til, tror jeg. Faktisk kan jeg slet ikke vente til, at vejret tillader mig at hoppe i dem. Indtil jeg får barberet ben og gjort noget ved min maddike blege hudtone, kan I se dem i fuld figur HER. 

P1390857P1390875

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOGEN FYLDER 5 ÅR OM LIDT