NY LAMPE FRA ELLOS.....NÆSTEN

NOGEN FYLDER 5 ÅR OM LIDT

kidsbirthday

1. Denimbomber jakke her // 2. Frost rygsæk her // 3. Kavat slip-on her // 4. Sengehimmel her // 5. Adidas Stan Smith her // 6. Mini drivhus her // 7. Natlampe Frost her // 8. Natlampe med stjernehimmel her // 9. Havesæt her // 10. Sneakers Kavat her // 11. Cykelhjelm her // 12. Dukkehus møbler her 

Sponsoreret af Ellos

Som jeg har nævnt tidligere herinde, har jeg indgået et samarbejde med Ellos, hvor jeg et par måneder frem skal fremhæve forskellige kategorier herinde, som jeg benytter og er glad for. Med risiko for at gentage mig selv, er dette for mig intet problem. Jeg nærmest storshopper hos Ellos! Og det er så langt fra kun i Home kategorien, som jeg skrev om sidste gang.

Paven bliver 5 år lige om lidt. Gys, hvor blev tiden dog af?! Og derfor er jeg gået i gang med at lave ønskeseddel til familien og kigge lidt på, hvad hun mangler/ville blive glad for. Flere af tingene her SKAL hun have. Kids kategorien hos Ellos er, hvis I ikke kender den, enormt omfattende. Der er virkelig mange ting, lidt for enhver skulle man mene. Og jeg kan personligt ret godt lide, at jeg både kan købe tøj og f.eks. legetøj samme sted.

Nu hvor vi har fået have, er det gået op for mig, hvor meget hun elsker at gå og nusse derude. Hun har allerede plantet frø til blomster, fået sig en lille fejekost og en rive – og begge dele benyttes flittigt. Hun synes, det er top hyggeligt. Så jeg gad godt give hende det lille drivhus, så vi kan sætte lidt tomatplanter mm. derind og sammen hen over sommeren gå og se det vokse. Det tror jeg, hun ville elske.

Derudover leger hun fortsat rigtig meget med sit dukkehus og hos Ellos har de flere ret fine møbler og inventar til dét. Da hendes dukkehus er mægtig stort, kunne hun faktisk godt bruge lidt flere møbler. Og så er Elsafeberen så langt fra ovre! Hold da op, Disney har scoret jackpot med den film. Det er nu på andet år i træk det absolutte hotteste i Pavens verden. Hun ønsker sig en Elsa sengehimmel til at have over sin seng, men jeg er super meget i tvivl om jeg magter det, haha. Det er jo SÅ grim!! Overvejer i stedet at købe en mere neutral, som også holder, hvis Elsa feberen på mirakuløs vis skulle drive over – og så i stedet købe Frost sengetøj, Frost nattelampe, Elsa natkjole og dermed køre helt sovetema.

På det praktiske plan mangler hun en ny cykelhjelm og et par forårssko. Hun er vokset en til to størrelser fra sidste år, så hun kan ikke passe et eneste par af dem, vi har. De to modeller fra Kavat er så cute. Stan Smith modellen med pink bagklap er moderens mani 😉 Jeg elsker mine egne og synes stadig de er cool – og det kunne jo være lidt hyggeligt sådan at gå rundt og matche, ikke? Og sat sammen med den polkaprikkede denim bomber bliver hun da slet ikke til at stå for!

Det er ret fedt, at det er muligt både at shoppe budget som f.eks. Ellos eget mærke, samtidig med at de har flere mærkevarer som eksempelvis Adidas Stan Smith og Kavat skoene.

Hvis I har andre gode ideer til oplagte fødselsdagsønsker til en 5-årig, så del dem endelig.

Indlægget indeholder affiliatelinks 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NY LAMPE FRA ELLOS.....NÆSTEN