FORÅRSFAVORITTER FRA BOOZT

OM AT VOKSE – OG EN VINDER

2013-10-26-15.06.32-930x522.jpg.pagespeed.ce.QqrQK3O8Y_

Øj, den sidste tid er gået hurtigt. Lige nu suser dagene af sted og min kalender er helt booket. Det er super dejligt, men også ret underligt, hvordan livet nogen gange kommer lidt i loop. Og for tiden kan jeg næsten ikke forstå, hvor dagene bliver af. Jeg synes virkelig LIGE det har været nytår! Og om lidt er det marts. Og min lille pige bliver 5 år! Jeg forstår det ikke. Hun var jo lige så lille bitte. Nu er hun pludselig så stor. Det er simpelthen verdens største kliche. Men sådan har jeg det. Jeg kigger på hende, og tænker at hun er det her lille skrøbelige væsen, som man skal passe på og så ser jeg hende samtidig springe på sin cykel, drøne af sted næsten uden at se sig tilbage. I dag var hun til pige fødselsdag hos én fra børnehaven og hun havde selv lagt tøj frem, lyserødt tyl med glimmer naturligvis, hun ville selv pakke gaven ind – og sad sirligt i 45 min og skrev og tegnede kort og flettede hår! Jeg kan altså ikke helt følge med.

Det er kun, når vi har venner på besøg med helt små børn, at det bliver tydeligt for os, HVOR langt væk fra vores hverdag, dén del af livet er. Sidste weekend havde vi nogle venner ovre – og jeg var ved at få stress af deres lille tornado 😉 Pludselig var hele vores hjem omdannet til EN stor potentiel ulykkes-scene; glo-hed brændeovn fritstående midt i rummet, åbne trapper, spidse kanter, nips og dims i gribe-højde, gulvvaser og løse ledninger i stikkontakter.

Lige dér går det op for én, hvor lykkeligt man har glemt den tid, haha. Vi har en pige nu, der i stort omfang færdes og er på lige fod med os. Om end jo dog stadig med lidt behov for hjælp fra tid til anden. Med sved på panden drønede vi rundt og fangede flyvende rødvinsglas, sprittuscher, mikroskopiske dimser fra Pavens legetøj, som små babyer kan blive kvalt i, jord fra potteplanten og andre herligheder, mens vi forsøgte at mandsopdække hele husets stikkontakter, 2 store piger på sukker trip og en madlavningsprocess samtidig, haha…..

Jeg må vist erkende, at hvis ikke andet skulle indikere det, så afslører indretningen af vores nye hus ikke kun et nyt kapitel for vores families fysiske rammer. Men i den grad også, at vi ikke længere er en små-børns familie. Wow, det er vildt. Hun vokser. Vi vokser. Det kan godt være, det lyder absurd for mange af jer, men man ER simpelthen så meget i nuet og i ens egen virkelighed, når man har helt små børn, fordi det fylder så meget. Og lige pludselig – BOM. Så er man “ude på den anden side”. Det er enormt overvældende for mig. Vemodigt, sentimentalt, spændende, nervepirrende (om lidt skal hun jo i skole!!), angstprovokerende, befriende, forløsende og fantastisk skræmmende. På en og samme tid.

Normalt er det, når min egen fødselsdag nærmer sig ude i horisonten, at jeg overmandes af heftig selvrefleksion og føler alderen tynge som tonstunge bautasten i mine hænder. Men nu altså også Pavens. #jegerjosågammel

………Men apropos indretning af vores nye hjem, børnevenligt eller ej, så har jeg trukket en vinder af det svinsk lækre gavekort på 1500 DKK til Livingshop.dk! Den heldige vinder blev Jeanette – hun har fået direkte besked via mail. Og det skal hun være glad for! Jeg overvejede nemlig i et svagt øjeblik, om ikke jeg kunne deltage under hemmeligt alias i konkurrencen selv 😉

***

 

1 kommentar

  • Laura

    Dejligt indlæg når man har en på to et halvt og en lillesøster, der kan komme any day. Ved ikke om du vil dele dine tanker om, men har tit tænkt på om Paven skal være enebarn? Det er selvfølgelig dybt personligt, og of course dig der bestemmer – din blog – dit space 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FORÅRSFAVORITTER FRA BOOZT