OM AT GIVE SLIP

SATURDAY NIGHT FEVER

unspecified

Hvis man har været bare en smule aktiv på de sociale medier over weekenden og fulgt bare en smule med i blogs, vil man nok ikke være gået forbi det faktum, at Bloggers Delight holdt 5 års fødselsdag i lørdags. Jeg havde en alletiders aften, særligt takket være en hel del skønne blogdamer, som jeg med tiden er blevet ret tæt med. Søde Michala havde inviteret til tøsehygge inden festen, så denne labre sild og hende den prisvindende snack og jeg selv gjorde os klar sammen, fik onduleret et par flasker champagne og et par bakker Summerbird, fik lagt make-up og sat hår af Michalas mega dygtige underbo, der er make-up artist – og grint, så tårerne trillede. Ret perfekt.

En masse dygtige bloggere vandt priser – også skønne Trine. De var alle meget velfortjente, synes jeg. Og flere af dem, havde jeg også stemt på.

På bordene lå der små gaver fra Jane Kønig. Den smukkeste halskæde, som var et sær eksemplar i anledning af BD´s fødselsdag – med deres initialer og et lille hjerte og et 5-tal. Havde været smart, hvis barnets navn startede med B.
D´et kunne så passende stå for min kære mand og 5-tallet for vores bryllupsdag 😉 Med lidt god vilje, kan B ét næsten ligne et E? Uanset, så er jeg faktisk ret vild med den. Den er da så fin.

Søndag var jeg SÅ mast. Alene med barnet, hårdt presset. Men det var dét værd.

IMG_3593IMG_3578

Tasken er fra Zadig & Voltaire, lipgloss fra Gosh og halskæde Jane Kønig.

Photocredit for øverste billede: Victor Jones

2 kommentarer

 • Lou

  Fanstastiske billeder 🙂
  Det var hyggeligt at følge med på sidelinien (aka instagram) i lørdags, når nu jeg ikke kunne slippe hjemmet og baby..

  Vi ses til CIFF smukke Louise!

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak sødeste du. Ja, så ærgerligt, du ikke kunne være med. Men baby og hjemmehygge tæller også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM AT GIVE SLIP