TRADITIONER OG NYE MINDER

CHECKMATES: 2X RAILS

P1410087P1410079

Paven og jeg har – igen – iført os matchende outfit. Jeg har altså ret svært ved at modstå, når jeg kan få mine egne favoritter i pixi format til hende også. Derfor var jeg heller ikke sen til at foreslå hende en sort/hvid ternet skjorte fra Little Rails, da jeg så dem inde på det bureau, hvor jeg arbejder. Rails laver simpelthen så lækre skjorter! Jeg vil tro, man skal have stået med én i hånden for rigtigt at forstå, HVOR lækker en kvalitet, det er. Kan godt selv høre, det kan lyde ret skørt at være så begejstret for en skjorte. De er bare så bløde og falder tungt og lækkert. Og hvor cute er det lige, at de også laves til de små? Paven elsker, når vi matcher. Det er nu lidt hyggeligt. Ikke at jeg påtænker at begynde at rende rundt i glimmer tylskørt, Elsa trøjer og prinsesse diademer, om end hun klart ville bifalde det. Men selvom det er på grænsen til det tåbelige, er det nu også virkelig sjovt.

Man kan b.la købe Rails på Youheshe, men kun til voksne. Ellers kan Little Rails bestilles på eget site her. Og hvis man kender nogen, der skal til USA, kan det betale sig, at købe med hjem herfra.

P1410089

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TRADITIONER OG NYE MINDER