MODEL FOR EN DAG

ELEKTRONIK FAVORITTER TIL MOR

electronicellos

Sponsoreret

Hvor mange af jer har besøgt tech kategorien hos Ellos?

Ellos er nok især kendt for sin bolig og fashion kategori. Og det er da også klart dem, jeg benytter mest selv. Men i forbindelse med, at jeg har sagt ja til at lave en kampagne for Ellos, har jeg undersøgt de forskellige kategorier nærmere, og kan konstatere, at deres elektronik kategori faktisk indeholder ret mange gode ting. Naturligvis er der også alle de ”gængse” ting som iPad og iPhone, fladskærme og laptops. Men de ting, jeg har lavet på collagen her, er altså lidt sjovere, fordi de måske ikke lige er det første, man tænker på:

1. Popcornmaskine
Denne har vi allerede. Den er et stort hit herhjemme. Paven synes det er top fedt, når vi holder hjemmebiograf og hun selv hjælper til med at lave popcorn og bio-billetter, der skal afleveres i døren ind til stuen 😉

2. Vaffeljern
Har længe ønsket mig sådan et. Det skulle eftersignende være det nye sort med sunde vafler jo. F.eks gad jeg godt prøve spinat vafler med laks eller advokado. Der er så mange gode og spændende opskrifter derude, det vil jeg prøve af!

3. Sodastream
Denne har vi også. Og det er smart og rart, når man selv kan lave sin egen danskvand. Jeg er måske ikke den største forbruger af alle deres smags-tilsætninger, men som danskvand maskine er den super!

4. Popcake maker
Den er da super sjov. Nu har jeg godt nok lige afholdt 5-års fødselsdag, men ellers havde den været lige i øjet. Jeg kender i hvert fald mindst én herhjemme, der ville elske den her sag. Og så er den jo ikke ret dyr.

5. Steamer
Den her har vi købt på det bureau, hvor jeg arbejder, så vi nemt kan steame tøjet i showrummet. Og det er altså enormt smart – og tidsbesparende, hvis man som jeg er sådan én, der HADER at stryge. Jeg overvejer seriøst, om jeg skal købe én hjemtil også.

6. Creme brulee sæt
Det her MÅ jeg ha!

7. Robotstøvsuger
Denne har vi også. Man er vel gift med en gadget-mand 😉 Den kan ikke erstatte en almindelig støvsuger, vil jeg skynde mig at sige. Men den er et fantastisk supplement. Især når man har børn. For de har det jo med at svine ret meget. Vi støvsuger normalt hver weekend, men i løbet af ugen, sætter vi denne her fætter til, imens vi er på arbejde, og så drøner den rundt og hygger sig og tager alle de værste krummer og nullermænd. Den kan selvsagt ikke komme ind i hjørnerne og dermed ikke komme helt i bund, men den hjælper bestemt med til, at vores weekend rengøring er mere overskuelig – og at her ser knap så nusset ud i løbet af ugen.

8. Håndmikser
Den her flyttede ind i mit køkken for ikke så lang tid siden. Havde aldrig før ejet én. Hvilket jeg fandt ud af var en stor fejl. Man lærer hele tiden, ik – haha. I hvert fald er kagebagning blevet meget meget sjovere, efter jeg fik den her!

9. Juicer
Vi har haft vores i mange år nu. Og vi er kæmpe fans! Det er ikke sådan, at vi hver morgen står og presser frisk juice, men vi gør det næsten hver eneste weekend. Og hvis vi er små syge eller lignende, er det altid et hit med frisk C vitamin i form af friskpressede appelsiner og lidt ingefær. Paven synes desuden det er enormt hyggeligt at være med til at skære frugt og se det blive presset til juice. Selv er jeg tæt på afhængig af gulerod-ingefær juice. Den er ikke super nem at rengøre, men alle delene kan skilles og kommes i maskinen, hvilket dog hjælper lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MODEL FOR EN DAG