ANMELDELSE: HE NAMED ME MALALA

FORÅRSFRISTELSER TIL EN FEMÅRIG

booztkidsspring

1. Thermovjakke fra Wheat // 2. Nederdel Mango // 3. Vatteret vest fra Mango // 4. UV dragt fra MarMar // 5. Cardigan fra Mango // 6. Basis fra MarMar // 7. Lædersko fra Kavat // 8. Overtræksbukser MarMar // 9. Solbriller fra Molo // 10. Undertøj fra Mini A Ture // 11. Thermobuks fra Wheat // 12. Tørklæde fra Mango

Indeholder reklame

Man begynder virkelig at kunne mærke det ude i horisonten, ikke? Foråret. Det er så tiltrængt og jeg kan næsten ikke vente. Men det kan Pavens garderobe så heller ikke. Hun vokser meget i ryk, og er vokset rigtig meget siden sidste forår, så der er stort set intet af hendes tøj fra sidste sæson, hun kan passe længere. Det er en anelse irriterende – men selvfølgelig også meget hyggeligt, at have en legitim årsag til at shoppe lidt 😉

Thermo sættet fra Wheat har jeg allerede købt. Jeg ved af erfaring, at lige pludselig slår vejret om og pludselig står man der, en travl mandag morgen og erkender at flyverdragten nu er alt for varm. Men med et skovbørnehave-barn, er det samtidig ret vigtigt, at hun har overtøj på, der er både isolerende og slidstærkt.

Den polkaprikkede vatterede pink vest fra Mango har jeg også netop fået ind af døren – den er SÅ cute. Jeg tror, den bliver god over en tyk trøje, når foråret rigtig rammer os og som et ekstra lag på de kolde morgener. Og nu indser jeg, at jeg nok er nødt til erhverve mig de fine Kavat sko. De vil jo passe perfekt dertil! Hendes vinterstøvler fra Kavat har vi været super glade for, så det ville helt sikkert være et godt køb.

Og ja. Der er en overvægt af den lyserøde tone her i collagen. Men jeg er nok nødt til at erkende, at min pige er 5 år nu, og gerne selv vil have et saying i det tøj, hun får på. Og det ER altså stadigt den foretrukne farve.

UV dragten fra MarMar bliver naturligvis ikke nødvendig lige med det samme. Men til gengæld er den vanvittigt fin og jeg tror, det er første gang i Pavens 5-årige lange liv, at jeg har set en UV dragt, som også jeg synes er pæn. Den SKAL hun have.
Det samme gælder overtræksbukserne med samme mønster.

Og så tror jeg, jeg kender én, hvis lykke vil være gjort resten af sæsonen, hvis det pale pink tutu skørt med små guld nitter på bliver klikket hjem. Det er da ærlig talt også ret så fint. F.eks. sammen med den søde cardigan, der også er fra Mango. Ak, ja. Det er mange fristelser. Man må beherske sig. Og så behøver jeg vel næppe nævne, at listen over forårsfristelser til mig selv er endnu længere, vel? 😉

Indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE: HE NAMED ME MALALA