STÆRKE KVINDER

ISABEL MARANT, GUBI OG GAUDI

Weekenden er lige rundt om hjørnet. Det er tiltrængt her på matriklen. Vi skal dog holde hele 2 x fødselsdag, så her bliver nok at se til. Jeg har i sinde at lade op til strabadserne ved at indtage sofaen med den vammelt store bland-selv-slikpose, jeg netop har indkøbt til formålet, lave mig et stort fodbad, tænde for X-factor og ellers bare skovle indenbords i faste robot bevægelser, indtil jeg triller ind i seng. Charmerende, jeg ved det.

Og nej – jeg kommer ikke til at ligge der iført smækre læderbukser og smadderpæn ny strik, som jeg har på her. Er jeg det eneste menneske, der meget ofte skifter tøj, når jeg kommer hjem? Jeg ved simpelthen ikke noget bedre end at hoppe i joggingbuksen og uld tøflen, klaske håret op, vaske ansigtet rent – og ellers bare være helt ligeglad med hvordan tøj og hår sidder. Lige så rart jeg synes det er, at være velklædt og tjekket, lige så befriende er det, ikke at være det. Lidt træls, når naboen for 3. gang ringer på for at spørge om lidt praktisk – og man virker som hende, der aldrig går i andet end krøllet nattøj. Men ellers…..så er det altså det bedste!

Med billedet her ville jeg gerne vise jer mine to nyeste køb. Min helt absurd billige sweater (70,- !!) – som er så rar og fin og har lidt Isabel Marant-vibes fra H&M, og så min knap så billige nye Gubi lampe.

“La Pedrera”, som den hedder er designet i 50erne og den grafiske og stramme æstetik passer perfekt herhjem. Jeg elsker at næsten alle mine lamper er fra 50érne nu ligesom huset er det. Det binder sådan en fin “lille krølle” og det spiller bare rigtig godt sammen.
I 1995 renoverede Barba Corsin loftrummene i Gaudis berømte hus i Barcelona “La Pedrera” og for at fremhæve rummenes modernistiske stil, fik lejlighederne f.eks. de her Pedrera lamper. Jeg er helt forelsket i gulv modellen, jo større jo pænere, ik? 😉 Men nu har jeg forsøgt at starte i det små, for med bordlampen er prisen ret rimelig, synes jeg. Den kan b.la. købes her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STÆRKE KVINDER