15 SVAR PÅ LIVET FRA EN 5-ÅRIG

MODEL FOR EN DAG

015009

Som I måske ved, skriver jeg også ovre på dba.dk bloggen fra tid til anden. Og i den forbindelse blev jeg for noget tid siden spurgt, om jeg kunne have lyst til at agere “model” for en dag. Dba.dk er nemlig i gang med en større make-over og skulle derfor have lavet nye markedsførings billeder, og det gav naturligvis meget god mening, at dem, der optræder herpå, er de faktiske ‘ambassadører’.

Nu er jeg jo ikke nogen vårhare mere og selvom jeg stiller mig op og viser billeder af mig selv herinde, er det her alligevel noget andet, synes jeg. Så det krævede lidt betænkelighed fra min side. Mest af alt fordi jeg, indrømmet, slet slet ikke føler mig skøn nok til den slags. Nu var det aldrig meningen, man skulle være smuk. Man skulle netop bare være ‘naturlig’ og den man er. Med alle de rynker og render under øjnene, der følger med. At jeg så valgte at troppe op på skydningen uden make-up (havde simpelthen glemt det i farten, så distræt er jeg), gjorde heller ikke selvtilliden bedre.

Men det viste sig at blive verdens hyggeligste dag – og jeg har netop modtaget alle billederne. Og jeg er utrolig positivt overrasket. Jeg synes, de er blevet vældigt fine. Min alder kan jeg ikke løbe fra – og hvorfor skulle jeg? Men ser jeg bort fra alt min selvkritiske forfængelighed, så kan jeg godt lide billederne. Her er et par stykker af dem. Jeg er spændt på at se dem, når de bliver taget “rigtigt i brug”. Jeg var på skydning sammen med søde Louise Trillingsgaard. Som blogger her. Men nok instagrammer lidt mere her. Og er det rareste væsen.

Der er bare noget ret fantastisk over de dér dage, hvor man tager hjemmefra fuld af ængstelighed og usikkerhed, overbevist om, at det bliver en dag med udfordringer og grænser, der skal brydes. Og ender med at tage hjem 6 timer senere høj af velbehag og indre ro, med alle sine bekymringer gjort til skamme.

Hvis I har lyst til at læse mine indlæg derovre, kan de ses her. 

013021

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

15 SVAR PÅ LIVET FRA EN 5-ÅRIG