SIDEBORDE TIL STUEN

OM MIT FORHOLD TIL DBA & EGEN SHOP

DSC_9680DSC_9772DSC_9779

Indlæg indeholder reklame

For nogle uger siden var jeg inviteret til event hos dba.dk – som jeg jo også skriver for freelance på deres egen blog. Jeg er, som det er nævnt efterhånden en del gange, ret stor dba-fan. Jeg kan med sandhed i stemmen sige, at jeg har handlet der det meste af mit liv. Og at jeg faktisk tror – hvis jeg skal være helt ærlig og tænker lidt over det, at det er ét af de steder, hvor jeg shopper mest næstefter Netto, haha.

Nå men pointen er for mig, at man kan finde ALT her. Virkelig alt. Det er ret skørt. Og efterhånden har mit huskøb da også netop bevist dette. dba.dk har nu for nyligt lanceret en udvidet abonnements profil på deres site dba+, der giver en masse fordele. Og det havde jeg altså fået lov at teste lidt af inden. Og tilmed var jeg kommet til at sige ja til at sige et par ord herom til eventen.

Selvom jeg både ser tyk og dum ud på det her billede, så mente jeg nu dét jeg sagde:
dba´s lancerering af deres nye abonnement dba+ giver for bare 29,- om måneden bedre synlighed på dine annoncer, hvilket jeg virkelig har kunnet mærke selv. Og det giver dig mulighed for at lave din egen lille shop – f.eks kan jeg nu også få en widget herind på bloggen, der linker direkte til alle mine annoncer – Ville I have lyst til det?

Livsstilsekspert Anne Glad kom også og talte lidt om deleøkonomi, hvilket faktisk var virkelig interessant. Det er lidt noget mystisk noget, det der med, at nu er det pludselig enormt populært og moderne. Mens det for blot få år siden slet ikke var det. Det er jo helt vildt, så mange tv programmer, der f.eks kører lige nu, alle med genbrug som omdrejningspunkt.

Man får desuden ekstra rabat på fragten når man sender sine pakker. Man får den første måned gratis og man kan opsige abonnementet når man vil. For sådan en ‘krejler-konge’ som mig, der altid køber og sælger en masse, er det helt genialt. Det er virkelig effektivt.

P1360683P1380065

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SIDEBORDE TIL STUEN