Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

4 kommentarer

 1. Sally

  Du skriver fantastisk! Jeg sidder med kuldegysninger og angstens sved løbende koldt ned ad ryggen. Det menneske jeg har i maven, som kommer ud (til tiden!) om godt en måned er mit ansvar. Jeg håber og tror på at jeg kan omfavne kaos og finde en ro som hidtil har været mig ukendt. Hvis mit foster om 5 år dikterer huskesedler lover jeg også kun at gyse indvendigt – og samtidig minde mig selv om at jeg er lykkedes. At vi som familie er lykkedes. Tak for bloggen. Du er en kærkomment afbræk i en travl hverdag.

  • Guldlog

   Åh, sikken en dejlig kommentar, mange tak skal du have – det er jeg vel nok glad for at høre. Rigtig meget held og lykke med det lille liv i maven!

 2. Helle

  Så fint skrevet og hvor kan jeg genkende meget af det du skriver.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk