FORÅRSFRISTELSER TIL EN FEMÅRIG

SIDEBORDE TIL STUEN

sidetables

1. Sort bord AYTM // 2. Firkantet bord By Lassen // 3. Grøn marmor fra Ellos // 4. Bloomingville Metric bord // 5. Teak og grøn marmor fra OX Denmarq // 6. Sidebord med hylde i syrebehandlet spejlglas // 7. Bord med sort marmorplade øverst her // 8. Mirror Table fra AYTM

Jeg er på jagt efter et sidebord. Præcist hvordan det skal se ud, er jeg endnu ikke helt sikker på. Men disse er et par af mine nuværende favoritter. Vi mangler et mindre bord ved siden af sofaen, dels for at kunne sætte en lampe der, dels for at have lidt afsætning. Og så kan den slags borde bare et eller andet, når man sætter fint decor dér. Jeg er totalt pjattet med spejlbordet fra AYTM, men omvendt er flere af de andre borde måske smartere, fordi de rummer mulighed for opbevaring – samt giver et lidt lettere udtryk.

Samtidig tænker jeg lidt, om sådan et spejlbord er usmart, når man har små fedtede børnefingre uber alles allerede? Et par af de andre borde kan lidt af det samme, idet de har en spejl-effekt øverst. Især nummer 6 med syrebehandlet spejlglas ser super sejt ud. Men jeg er også stadig stor fan af marmor. Hvilket dog i så fald er nødt til at spille sammen med vores sofabord, der er i grønt marmor. Hmn……Har I ellers set nogle flotte sideborde?

***

7 kommentarer

 • Ej hvor har du fundet mange fine sideborde. Jeg har “bare” et rektangulært tray table fra HAY, som jeg faktisk er ret glad for fordi det har mange af de funktioner du også nævner, men jeg får helt lyst til at skifte det ud med flere af ovenstående. Særligt nr 6 er jeg helt dårlig over…
  xx A // http://awayandtogether.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, ja jeg beklager, hvis jeg frister 😉 Jeg ville ønske, jeg kunne købe flere af disse. De er jo simpelthen så pæne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har virkelig fundet mange fine og flotte sideborde. Dog lidt dyre, men det er det nok bare i dag! :). Er helt forelsket i mange af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak 🙂 Ja, det kan der være noget om….det er åbenbart deromkring mange af dem ligger prismæssigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har du set det i grøn marmor fra Søstrene Grene? Koster 350,- 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, jeg har faktisk godt set det og det er super pænt til prisen! Men det går bare ikke herhjemme, fordi jeg allerede HAR et grønt marmor bord som sofabord og da det er et originalt gammelt, som jeg har arvet fra min mormor er det en helt anden grøn nuance og overflade. Så sammen tror jeg desværre de vil se fjollede ud. Havde jeg ikke haft det sofabord, havde jeg købt det fra Søstrene Grene in a heartbeat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Thousgaard

  Jeg synes godt om bord 7….. hvem er det fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FORÅRSFRISTELSER TIL EN FEMÅRIG