Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

6 kommentarer

 1. Ej hvor har du fundet mange fine sideborde. Jeg har “bare” et rektangulært tray table fra HAY, som jeg faktisk er ret glad for fordi det har mange af de funktioner du også nævner, men jeg får helt lyst til at skifte det ud med flere af ovenstående. Særligt nr 6 er jeg helt dårlig over…
  xx A // http://awayandtogether.com

  • Guldlog

   Haha, ja jeg beklager, hvis jeg frister 😉 Jeg ville ønske, jeg kunne købe flere af disse. De er jo simpelthen så pæne.

 2. Du har virkelig fundet mange fine og flotte sideborde. Dog lidt dyre, men det er det nok bare i dag! :). Er helt forelsket i mange af dem!

  • Guldlog

   Tak 🙂 Ja, det kan der være noget om….det er åbenbart deromkring mange af dem ligger prismæssigt.

 3. Christina

  Har du set det i grøn marmor fra Søstrene Grene? Koster 350,- 🙂

  • Guldlog

   Ja, jeg har faktisk godt set det og det er super pænt til prisen! Men det går bare ikke herhjemme, fordi jeg allerede HAR et grønt marmor bord som sofabord og da det er et originalt gammelt, som jeg har arvet fra min mormor er det en helt anden grøn nuance og overflade. Så sammen tror jeg desværre de vil se fjollede ud. Havde jeg ikke haft det sofabord, havde jeg købt det fra Søstrene Grene in a heartbeat.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk