Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

21 kommentarer

 1. Maria

  He he, nogle gange skal man bare have luft. Ligesom dig hader jeg Nespresso-butikken af et godt hjerte. Heldigvis har Irma glimrende kaffekapsler til de dage, hvor jeg skal have fyldt lageret op, men ikke magter den “fine” butik. Den er så meget “før finanskrisen” fimset……

  • Guldlog

   Lige netop. Det føles så unødvendigt. Og har for mig ingenting med eksklusivitet at gøre…..

 2. Lou

  Hehe fantastisk læsning, der fik mig til at smile ☺️

  Kh Lou

 3. Og riskiks giver ualmindelig dårlig ånde!

 4. Line

  Haha, jeg håber ikke de sælger sammenpressede kaffebønder! Det er sgu ringe arbejdsvilkår – og vil egentlig også menneskehandel 😉

  • Guldlog

   A hahahaha……hmnn…okay så 😉

 5. Kim

  Elsker det her indlæg! Og er helt enig i det hele – både det med 19 kilo bag på cykel, helvedes børnehavefødselsdage, riskiks-had og ben og Jerry’s!;)

  • Guldlog

   Haha, ja nemlig 😉 Riskiks-had er et velkendt begreb 🙂

 6. Marie

  Ja jeg er så en af dem der rent faktisk rigtig godt kan lide riskiks, altså dem fra urtekram. Det er næsten ligesom popcorn, man slipper bare for de irriterende majsskaller, der sætter sig i tænderne. Da jeg var gravid i 1. trindestes levede jeg UDELUKKENDE af riskiks og frugt og danskvand med citrus. Kunne ikke få andet ned

 7. Åhhhh, du er skæg. Tak for et skønt grin:) Altså hvis man propper alt muligt lækkert ovenpå riskiksen, så er det ret godt. Og jeg kan faktisk også ret godt lide at tygge i dem 😀 Ha ha!

  • Guldlog

   Haha, du er sød! Og jeg ved det godt; jeg har mange imod mig på denne – men så stemmer jeg altså for knækbrød, ristet rugbrød eller….alt andet 😉 Riskiks er luft, der smager at hø, lyder som papmache´og stinker som hestestald. Bvard.

 8. Marie

  Ja jeg er så en af dem der rent faktisk rigtig godt kan lide riskiks, altså dem fra urtekram. Det er næsten ligesom popcorn, man slipper bare for de irriterende majsskaller, der sætter sig i tænderne. Da jeg var gravid i 1. trinmester levede jeg UDELUKKENDE af riskiks og frugt og danskvand med citrus. Kunne ikke få andet ned

  • Guldlog

   Haha, jamen hver sine lyster 😉 Jeg vil bare rigtig gerne være fri. Og jeg synes helt ærligt, de er fælt fæle. 🙂

 9. Lisbeth

  Kan anbefale at bestille online og så bare afhente i nespresso butikken. Du springer køen over og er ude på 2 minutter! 🙂

  • Guldlog

   Hmn, det vil jeg da klart overveje. For det andet – det gør jeg så ikke igen.

 10. Det er sådan ca. derfor, jeg valgte en Dolce Gusto maskine i stedet. Kan du i øvrigt ikke købe en kopi af kapslerne i Lidl til halv pris?

  • Guldlog

   Det aner jeg ikke? det må jeg lige undersøge. Har dog ikke lige nogen Lidl i nærheden. 🙂

 11. Camilla

  Blir nød til at fortælle hvor smækker du ser ud på det billede!
  Hvor får jeg fat i dine bukser?:)

  • Guldlog

   Tysinde tak, hvor er du sød. De er fra H&M 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk