ELEKTRONIK FAVORITTER TIL MOR

TRADITIONER OG NYE MINDER

min-paaske4

Endnu en dejlig og tiltrængt påskeferie er slut. Hvert eneste år glæder jeg mig over, at vi har et dejligt sommerhus, hvor vi kan tage op og koble fra, samle energi, lade op og geare ned. Det er et kæmpe privilegium og at vi tilmed nu kan give det videre til vores datter er virkelig noget, jeg værdsætter. Jeg elsker at vi skaber minder, traditioner og oplevelser sammen.

Hun elsker påske. Og hvem kan bebrejde hende. Vi lever af bacon, scrambled egg, chokolade og boller med tandsmør. Vi leger og nyder og bare er. Vi gemmer påskeæg i haven, synger og kalder på påskeharen og man får lov at være sent oppe. Og måske endda putte og få læst godnat historie fra sine yndlings fastre, mens de ligger på hver sin side og aer én på håret. Ikke mig altså 😉 Det gør de trods alt kun med Paven 😉

Hun var helt vemodig, da vi kørte hjem i dag. Lille skind. Men det er også samtidig ret fint, at hun nu, i en alder af 5 år, begynder at forstå det dér med minder. At man kan længes efter noget. At man kan glædes over at have traditioner, som man vender tilbage til. Måske lyder det åndsvagt, men jeg synes det gør hende endnu mere funklende, at hun får et ekstra lag på sin bevidsthed disse dage.

Heldigvis skal vi snart rejse igen. Noget jeg virkelig glæder mig til. Kan næsten ikke forstå, at en gammel drøm er gået i opfyldelse. Men det skal I nok høre mere om. Nu skal påsken lige bundfælde sig, i morgen begynder hverdagen og det bliver desværre med fuld fart på i 5. gear det meste af tiden. Vi har dog en gulerod for enden af snoren, så jeg retter ryggen og går i krig. Hverdagen er jo også meget rar, når alt kommer til alt, ik?

7 kommentarer

 • Pernille

  Okay – nu glæder jeg mig så meget til at høre om den gamle drøm, der snart går i opfyldelse 🙂 Lyder til at have været en skøn påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   🙂 Ved ikke om jeg er kommet til at få det til at lyde som noget ekstraordinært – det er nu ikke noget vildt eller noget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wirstad

  Hvad får du egentlig dine dage til at gå med ud over at blogge? Vi vil så gerne vide hvilke projekter du går og fifler med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej Cecilie
   Jeg har skrevet om det nogle gange her på bloggen, men måske jeg snart skulle tage det op igen. Du er nemlig ikke den eneste, der spørger 🙂 Men ellers læs indlægget Make it Work! Der forklarer jeg det meste 🙂 Jeg arbejder deltid som konsulent og ved siden af dette har jeg faste freelance opgaver rundt omkring, hovedsageligt skrive-orienteret – og så har jeg bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg altså også ret spændt på at høre mere om den der gamle drøm? 😀
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, nå men det er nu ikke noget vildt eller noget. Bare et rejsemål, vi længe gerne har villet vise hende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Årh, hvor sødt! Sådan en påske i sommerhus lyder ret hyggelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ELEKTRONIK FAVORITTER TIL MOR