GAMLE FAVORITTER - MIT SAFE SUIT

DE LETTE LØSNINGER

P1410137

Hvis jeg skulle nævne EN lidt øv ting ved at vi er flyttet – så er det udbuddet af take away. Enten spiser folk i 2900 ganske simpelt aldrig pizza (??) eller også er det fordi de har store haver med egne stenovne og folk til at lave dem? Jeg forstår det ikke helt. Det er vist én af de ting, jeg skal lære som nyslået husejer.

Vi halser rundt i øjeblikket, og forsøger at nå det hele på den halve tid. Sådan er det nogle gange, de travle perioder kommer gerne i mindre loops, og lige nu er vi på toppen af ét. Det hele handler heldigvis om gode, spændende ting, men derfor kan man jo godt blive lidt stakåndet alligevel og føle sig hægtet en smule af. Vi rejser på fredag og det er naturligvis også én af grundende til, at vi løber lidt stærkere nu, for der er mange ting, som skal afvikles inden.

Jeg øver mig derfor i den klassiske disciplin at strække døgnets timer. Det går – lidt op og ned, må jeg sige, haha. Men ud over at jeg nok burde tillade mig selv lidt mere søvn, så er jeg altså STOR og gennemgribende fan af de lette løsninger i sådanne her perioder. Og det gælder i særdeleshed også sund og vellavet take-away!

Stod det til mit ufornuftige 20-årige jeg uden barn, så havde jeg levet af Mc Donalds den næste uge. Men nu er jeg nogens mor og ville da egentlig også gerne kunne passe de bukser og kjoler, jeg har pakket i kufferten, så jeg forsøger en mere moden tilgang til ‘problemet’.

Og et koncept som Homemate, jeg har vist skrevet om dem før, tror jeg, er ret simpelt og genialt. Man henter bare maden, sætter den i ovnen derhjemme på et kvarter i en forvarmet ovn på 220 grader. Vupti. Det er så nemt – og meget veltilavet og lækkert – ja, som var det hjemmelavet (hvilket det også er, bare ikke af mig).

Paven får altid deres pasta og kødboller – og hver gang tænker jeg, at jeg burde have bestilt en ekstra, fordi de er sååååå gode. Men jeg ender altid med at blive for fristet af de andre retter, f.eks denne gang deres Cannelloni og kejserhatte med spinat, ricotta og portobello svampe. Og da jeg fandt ud af, at Homemate ikke længere kun ligger på Østerbro ved vores gamle hood, men nu også er kommet til Charlottenlund og altså derved tæt på vores nye, så var vi ikke sene til at slå et smut forbi.

P1410142

2 kommentarer

  • Maria

    Det der Homemate lyder ret lækkert, men hvis det er en pizza du vil have, så er du nødt til at prøve http://costahellerup.dk – deres pizzaer er simpelthen bare SÅ lækre. Er stor fan af nr.63 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GAMLE FAVORITTER - MIT SAFE SUIT