SAN FRANCISCO POSTKORT

ET LILLE TIP: 20% PÅ BOOZT I DAG

P1390857-680x481P1390874-680x468

Bare et lille hurtigt tip herfra.

I var flere, der var vilde med mine midnatsblå ruskinds loafers fra Ralph Lauren med guld bidsler. Og jeg kan godt forstå det – de er SÅ behagelige! Og nu så jeg så lige, at Boozt igen er ude med en god rabatkode på 20%. Denne gang gælder koden på ALT – også udsalg og deres premium brands, som Filippa K, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger m.fl.

Koden er FLASH20 og gælder KUN i dag søndag den 24. april på køb over 899 DKK. Jeg overvejer faktisk, om jeg skulle købe mig et par til i en lys variant? 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SAN FRANCISCO POSTKORT