CHECKMATES: 2X RAILS

GAMLE FAVORITTER – MIT SAFE SUIT

P1410046P1410072

Nogen gange har man et ‘safe-suit’. Et outfit, der bliver ved med at holde og gøre det helt rigtige for dig. Alle ting her på billedet er ret gamle – og tilmed nogle jeg har brugt enormt meget. Både sammen og hver for sig. Alligevel er jeg ikke træt af det. Og det er lidt af en bedrift her på matriklen, skulle jeg hilse og sige 😉 Det er ikke fordi, det er noget særligt. Det er meget enkelt: blå skjorte, sorte bukser og sneaks. Men det er komfortabelt, præsentabelt og afslappet på samme tid. Jeg kan hente barn i det. Gå til møde i det. Tage til event i det. For sådan er mange af mine hverdage jo. Mit tøj skal derfor tit kunne en masse på samme tid. Jeg skal se præsentabel ud og også gerne professionel på mit fag. Men også være praktisk og kunne cykle f.eks. Og så gør det heller ikke noget, jeg selv kan holde ud at slentre rundt i det en hel dag.

Flæserne på skjorten gør den knap så klassisk og derved mere ‘frisk’ i sit udtryk. Men også lidt festlig, hvis man synes. Den opvejer samtidig mine sneaks. Så det ikke bliver FOR komfortabelt at se på, haha. Og kontrasten mellem feminine flæser, afslappede sko og den mere rå kædehank på tasken giver samlet set mening, synes jeg. Det er relativt afdæmpet i farveskalaen, men alligevel noget andet end bare sort.

Så selvom det hele altså langt fra er nyt, så fortjener det alligevel en lille plads her på bloggen. Man skal jo huske at hylde sine favoritter, ikke?

P1410061P1410030

Skjorte + Skind leggins: H&M // Taske: Stella Mccartney // sneaks: Adidas Stan Smith

***

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHECKMATES: 2X RAILS