ET LILLE TIP: 20% PÅ BOOZT I DAG

HAVEMØBEL AMOK – KOM SÅ SOMMER!

Ilva_Havemobler_2

Indlægget er sponsoreret af ILVA

Det er dyrt at købe hus. B.la. fordi man får sådan en smart have, som man jo aldrig før har haft som lejlighedsejer. Jeg ELSKER min have og kan slet, slet ikke vente til sommeren kommer og jeg kan begynde at tage den i brug.

Derfor kan jeg næsten heller ikke vente med at købe lækre havemøbler og hyggetæpper, så det hele er klar til invasion fra mig og familien, så snart vejrguderne vil det. Af samme årsag var det ikke en svær beslutning, da jeg blev spurgt, om jeg ville prøve at style min have med ILVAS havemøbler. Desværre er de fine ting her på billederne kun til låns, faktisk er de allerede afhentet igen – men det har været super smart for os at se, hvad der reelt fungerer her og hvad som måske ikke gør. Normalt har man jo ikke den luksus, når man står nede i et havecenter og skal læsse bilen med møbler. Nogle af de vise ting skal vi helt sikkert have købt asap. Vi har jo ingenting endnu! Jo, en grill! Thats it 😉 Andre af tingene kan vi ønske os på sigt, da finanserne trods alt også skal kunne følge med.

Men jeg glæder mig den undelynemer til at kunne grille på terrassen med gode venner og tykke tæpper, at kunne dase i liggestolen under det gamle æbletræ og til at drikke kold rose´i aftensolen efter en lang arbejdsdag. Kom nu sommer! Jeg er så klar.

Ilva_Havemobler_1OLYMPUS DIGITAL CAMERAIlva_Havemobler_3

Jeg er jo generelt ikke så farveforskrækket, som mange ellers er. Så længe det hele holdes enkelt, så kan man tillade sig meget og stadig få et roligt og æstetisk udtryk. Jeg ville så gerne have haft strålende sol og bagende hede, da jeg skulle have taget billederne. Men som vanligt ville vejrguderne det ikke helt sådan. Det er naturligvis lidt ærgerligt, men omvendt gør det vist bare det hele mere autentisk – for den danske sommer ER jo kendt for at være lunefuld. Og lidt sommerregn slår mig nu ikke ud 😉 Samtidig bekræfter det valget af stole, da plastik nu engang ER smartere i den nordiske sommer, så man nemt og hurtigt kan tørre over med en klud.

Det er faktisk ret utroligt, så mange ting, man pludselig finder ud af, man står og mangler, når man sådan lige pludselig har en have. Men først og fremmest: så må havemøblerne være på plads, så vi kan invitere gæster og indtage vores nye uderum. Hele sommerhalvåret er det netop haven, som er husejerens store aktiv. Den koster lidt, både i tid, vedligeholdelse og for pengepungen, men den er det hele værd!

Stole og bord finder I her, mens parasol kan ses her og den lille grill/bar vogn findes her. Liggestol kan findes her. Puder og tæpper er også fra ILVA og dem finder I her. Desuden har de også mange fine krukker, hvilket jeg klart skal have snarest, så jeg kan få masser af planter og grønt derude.

Ilva_Havemobler_4

Indlægget er sponsoreret af ILVA, hvorfra møblerne også er lånt, men ord og holdninger er helt mine egne. Tak for lån ILVA. 

Husk i øvrigt, hvis I elsker møbler og interiør som jeg, at skriv jer op til ILVAs nyhedsbrev

***

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET LILLE TIP: 20% PÅ BOOZT I DAG