HAVEMØBEL AMOK - KOM SÅ SOMMER!

MIT HJEMME KONTOR

Sponsoreret

Som nogle af jer nok har gennemskuet, så skriver jeg hver måned et indlæg for og om Ellos herinde. Det gør jeg med glæde, for som jeg efterhånden har nævnt utallige gange, så storshopper jeg på Ellos. Sådan er det bare. Det er så min afhængighed. Åbenbart. Og da jeg denne måned skulle tænke over, hvad jeg gerne vil sætte fokus på derfra, gik det pludselig op for mig, at stort set hele mit kontor er indrettet med Ellos. Genbrug – og Ellos 😉

Derfor synes jeg, det er ret oplagt at tage jer med indenfor på mit lille hjemmekontor denne gang. Jeg mangler stadig lidt, det er – som de fleste af husets rum – ikke helt færdig endnu, men jeg tror, vi er ved at være der. Det er en lille smule et overflødigt rum, fordi jeg lige så ofte sidder ved vores store spisebord og arbejder, men nu havde vi det her ekstra værelse. Og eftersom jeg arbejder hjemmefra et par dage om ugen, var det lige til. Min mand har også sit ‘eget værelse’, haha. Han har et kæmpe rum til alt sit teknik og sit gaming udstyr med flydersofa, popcornmaskine og indbygget projektor. Jojo, så køns stereotype er vi åbenbart. Og nu har jeg så mit eget blomstrede kontor fuld af girly nips. I love it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAkontor_inspiration

Nå, det var et sidespor. Idet rummet her ikke var blandt husets allervigtigste, så har det heller ikke måtte koste alverden. Derfor har jeg gjort en del brug af Ellos. Fordi de er så prisdygtige og gode på enkle og smukke tendens-ting. F.eks er jeg hoppet med på papir-pose-postyret. Hvorfor jeg pludselig måtte have sådan én frem for en almindelig vase, det ved jeg ikke – men den skulle bare herhjem! Bog reolen har jeg også fundet hos Ellos, som er klart den billigste udgave, jeg endnu har set. Tror faktisk, jeg køber én til. Og så lykkedes det jo faktisk at få sat lampen op, haha. Den er nu altså pæn og kan findes her.

Derudover elsker jeg min Sappo krukke, som jeg faktisk ikke bruger til noget (sig det ikke til min mand). Det er jo absurd, jeg kan godt selv høre det: men den er altså tom, indtil jeg finder noget fornuftigt at putte i den. Pointen er i alle fald, at den slags ikke behøver et formål – andet end at være tarveligt smuk og bare pynte noget så gevaldigt. Jeg kunne desuden rigtig godt tænke mig at få skiftet tæppet derinde, som trods alt nok gør det hele liiiige lovligt spraglet. Igen ville Ellos være et fabelagtigt bud. Nu må vi se. Jeg er i hvert fald nødt til først som sidst at erkende, at bolig kategorien hos Ellos er alvorligt farlig. For sådan én som mig…..

Indlægget er sponsoreret af Ellos, ord og holdninger mine egne.

***

 

2 kommentarer

 • Helene

  Ejjjj!!! Da jeg så din Instagram teaser tænkte jeg noget ala: “kontoret er sikkert bare byggerod, så hun har lånt det der ultra fine kontor fra et magasin”. 🙈 Det er vildt flot!!! Er død misundelig og ville ønske jeg havde lidt mere end 47 kvm at gøre godt med. Nuvel. Der er vel håb endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, hvor er du sød 🙂 Nej, den er skam god nok, det er helt mit eget. Og ja, mon ikke der er håb forude – jeg havde også rigtig mange år på bare 60 km2 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAVEMØBEL AMOK - KOM SÅ SOMMER!