DE LETTE LØSNINGER

SAN FRANCISCO VI ER PÅ VEJ!

P1030418P1030489

Alt imens I langsomt vågner derhjemme lige nu, skulle jeg meget gerne være solidt plantet i et fly på vej mod San Francisco med mine bedste to. Det kan ikke beskrives med ord, hvor glad det gør mig.

Min mand og jeg var der for lidt over 6 år siden med et hold gode venner. De boede der fast dengang. Vi startede i Las Vegas og kørte gennem ørkenen, Death Valley og via Highway 1 – til San Francisco. En af de bedste ferier i mit liv. Det hele var et sandt bombardement af sanseindtryk og vi var frie, uafhængige og fuld af gå-på mod. Vi overnattede på små lodges i ørkenen med bål og aftensang, gamblede og festede i Las Vegas, drak spinat-hippe-milkshakes ved Dolores Street i San Fran og drak morgenkaffe med udsigt til Golden Gate. Vi så solen gå ned over øde sanddyner med Lou Reed på bilradioen, løb om kap med små lodne prærieulve og ramte San Francisco præcist samtidig med at solen den dag malede hele Californiens aftenhimmel dyb orangerød og gjorde byens ikoniske tåge næsten gylden som kobber.

Den bliver svær at slå. Jeg ved det godt. Det er en anden slags tur nu. Vi skal ikke på decideret road trip. Måske et par mindre afstikkere, men ikke i nærheden af det samme. Vi har en 5-årig pige med – og min kære mand skal arbejde en god del af tiden. Så San Francisco får nu muligheden for at vise sig fra en helt ny side. Og det glæder jeg mig umanerligt meget til. Allerede dengang sagde vi til hinanden, at vi en dag ville tilbage – med børn. Og nu bød muligheden sig pludselig. Vi har booket et hus via Air b´nb. Et vaskeægte “Full-House” hus. Og vi håber, at byen tager imod os bare halvt så godhjertet, som den gjorde sidst.

P1030294P1030224

Jeg glæder mig til at opleve byen, der har mit hjerte meget nær sammen med min lille Pave. Til at vise hende alle de skønne oplevelser og skabe minder sammen, hun vil kunne tage med sig videre. Jeg glæder mig til at køre sporvogn med hende, vade rundt i de kuperede gader, til pandekager på en Diner, turen til Napa Valley, vintage shopping, Yosemite og meget mere.

Hvis der sidder nogen derude med gode fif og tips til byen og nærområderne, så må I endelig sige til.

Jeg ved ikke endnu, hvor meget nettid, jeg får. Men ellers er der jo altid Instagram og Snappen (Loui_Guldlog), hvor I kan følge med og hvor jeg nok vil opdatere lidt hyppigere end herinde.

Vi ses derude!

into-the-wild2

Loui for 6 år siden. Med lidt mere hår. Og lidt færre rynker……

8 kommentarer

 • Du kan altså ikke findes på Snappen…. Er du sikker på at det er det din profil hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jaa….eller nææ….det hedder jeg her på min egen – men min kære mand siger, at jeg på hans blot hedder guldlog…? prøv at se om det virker 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Rigtig god tur Louise! Glæder mig til at følge med i jeres tur herhjemme fra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det som en skøn tur I har i vente – og som I også har med i minderne! Ville gerne tilføje dig på Snap, men jeg kan ikke finde dig derinde =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hmn, på min egen tlf hedder jeg som beskrevet her, men min mand siger, at jeg på hans blot hedder guldlog 🙂 Prøv evt blot at søge på det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber i får en fantastisk oplevelse og lige så mange nye minder med hjem <3

  Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det skønt ud! Jeg elsker San Francisco. Har været der et par dage, hvor vi bagefter kørte rundt på Vestkysten. Og en anden gang i en uge, da manden var på konference. 1. juni flytter manden og jeg derover! Det bliver en vild oplevelse. Hvor længe skal I rejse rundt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DE LETTE LØSNINGER