SAN FRANCISCO VI ER PÅ VEJ!

SAN FRANCISCO POSTKORT

“Boho-chic-1-dbaguide”

Jeg fik ret i, at her blev stille. Hold da op. San Francisco er helt som forventet aldeles dejlig og vidunderlig og vi oplever og nyder og hygger og suger det til os, alt det bedste vi kan. Men hvad jeg SLET ikke havde kalkuleret med var konceptet jetlag. Jeg har efterhånden været i USA mange gange – og andre fjerne destinationer, der har ry for at give fælt jetlag, dog helt uden at blive påvirket. Hverken USA, New Zealand, Australien eller Thailand har kunnet slå mig ud af kurs. Singapore fik mig en enkelt gang – men ellers plejer jeg at kunne bryste mig af at min krop tilsyneladende er så knop forvirret, at den end ikke bemærker det, når jeg trækker den tværs igennem tidszoner.

Indtil nu åbenbart.

Aldrig før har jeg haft jetlag i fu…… 5 fulde dage!! Æv, hvor er det træls. Konkret har det betydet, at jeg ikke har kunnet finde ud af at spise, fordi jeg hele tiden bare mest var…..i tvivl. Det ene sekund skrupsulten – det næste øjeblik aldeles ikke. Gerne lige et par minutter efter, at jeg febrilsk har betalt overpris for noget halvklamt mad et tilfældigt sted. Samme scenarie med kaffe. Og mine nætter. Oh Boy. Hver eneste nat vågen fra kl. 02.00 – 05.00. LYS vågen. Hvilket har betydet, at jeg er gået kold hver aften kl. 20.00 sammen med Paven. Det lyder måske ret hyggeligt. Men har som konsekvens efterladt min mailbakke aldeles glødende, min blog komplet forladt – og min søde mand en anelse ensom, haha. Jeg havde lidt regnet med hjemmefra, at vi havde aftnerne til både voksentid og at arbejde lidt i – svare mails, blogge, forberede program til de følgende dage, etc. Men når man mandsopdækker barn non stop med jetlag i dagtimerne og går kold kl. 20.00, så sker det ligesom bare ikke.

Så ja. I dag er første dag, hvor jeg stadig er vågen efter kl. 21.00. Og det er i sig selv en lille sejr. Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om byen, her er så uendeligt skønt! Men for nu vil jeg fejre min “genvundne” frihed med at planlægge det sidste af turen.

Vi ses snart igen!

PS: Imens I venter på mere kontinuerligt livstegn fra undertegnede, vil jeg da lige tippe om mit seneste indlæg, jeg har skrevet ovre på dba.dk bloggen. I er nemlig rigtig mange, der har vist interesse for vores nye huskøb, istandsættelsen mm. Det kan man læse lidt mere om HER. 

2 kommentarer

  • Åh, jeg håber I også får oplevet byen uden for meget jetlag! Jetlag kan virkelig være en killer. Japan blev faktisk næsten ødelagt for os netop på grund af jetlag. Så ærgerligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Avs, det lyder sørme ikke rart med det jetlag. Godt at høre, at det lader til at have vendt…

    Go’ tur derovre og hvor er det hyggeligt at følge med på instagram, nu jeg er homebound 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SAN FRANCISCO VI ER PÅ VEJ!