DE LETTE LØSNINGER

TIP TIL FORÅRS AKTIVITET MED 5 ÅRIG

drivhus-ellos-2IMG_5333

Indlæg indeholder affiliatelinks

Foråret ånder os i nakken og det er umanerligt skønt. Herhjemme går vi og sukker og venter på, at naturen følger trop og springer ud. Det er vores første sommer i hus – og vi er ret spændte på at se, hvad haven gemmer på. Vi nåede ikke at få så meget med, da vi overtog huset i september. Det er ikke nogen stor have, vi har, og det er helt bevidst. Vi gider egentlig ikke rigtig gå og ordne have – men i det små er det nu meget hyggeligt. Jeg elsker min store træ terrasse, hvor jeg skal tilbringe det meste af sommeren i en solstol med en bog på maven og med grillen tændt. Det bliver godt.

Men indtil det sker, og der går trods alt nok nogle måneder, er Paven og jeg gået i gang med en masse små spirer-projekter. Det er drøn hyggeligt. Hun går helt enormt meget op i det. Hun har altid elsket blomster, plukker nye hver eneste dag, både her i haven, i børnehaven, på vej derhen, på vej hjem – ja, alle vegne. Også nogle gange blomster, man ikke bare sådan MÅ plukke. Det er vi ved at prøve og lære. (Undskyld nabo!)…..

Jeg har vist det lille drivhus fra Ellos herinde før, b.la i denne collage – og besluttede mig for at købe det (og faktisk også både sko og jakke, ups). Det var en vildt god ide, skulle det vise sig. Burde have købt to. Hun har simpelthen hygget sig så meget med at gå og så frø og sætte små skilte i – og så går vi ellers og holder øje sammen og følger hendes små projekter vokse. Hver morgen drøner hun hen og kigger til dem.

Lige nu står det lille drivhus i vindueskarmen, fordi der jo reelt godt stadig kan komme nattefrost. Og jeg skal love for, at vores frø spirer! Om nogle uger sætter vi det ud i haven og så kan det stå på terrassen sommeren over. Bare et lille tips til en drøn hyggelig forårsaktivitet, hvis I også har en lille gardner derhjemme 😉 Vi er stadig på begynder stadiet her, så jeg havde hverken skovl/rive eller vandekande, da vi gik i gang. Derfor planter hun blomster med en køkken ske og vander sine spirer med en karaffel. Jaja, alt begyndelse er svær, ikke? 😉

P1410131drivhis-ellos-1IMG_5319

Det lille drivhus kan købes her. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DE LETTE LØSNINGER