HAPPY BIRTHDAY!

DETALJER FRA KONTORET

P4270916P4270824Kontorindretning_2

I var flere, der spurgte ind til mit lille hjemmekontor. Og jeg viser naturligvis gerne lidt flere detaljer. Som sagt var det ikke meningen, at rummet skulle være en stor udgift, så jeg har forsøgt at indkøbe dertil med budget venlige løsninger.

Det gamle, antikke skolebord og min brevholder i teak og messing er fundet på dba.dk. Stolen er købt hos Søstrene Grene. Gulvvasen og lampen er begge købt brugt på loppemarked for mange år siden, lang tid før Søholm keramik og Kaiser Dell blev populære navne. Tapet er fra Flügger og plakaten er fra en ældre Ricard Mosse udstilling på Louisiana.

Rosen olien er fra Urban Outfitters og dufter fantastisk. Det næsten matchende brevpapir er købt i San Francisco på Oscar de La Renta udstillingen på De Young. Hvilket nedenstående vidunder også er:

P4270858

Elsker min ekstravagante brevpresser: En forgyldt kæmpebille designet særligt til Oscar de La Renta udstillingen.

P4270823P4270839P4270853

Tæppet er gammelt og arvet, og stort set resten er fra Ellos, som I kunne læse her. Viften er en gave fra Hay, som spillede meget fint sammen med de gule og lyserøde/pink toner. Stilen er måske lidt ‘flippet’ med de mange farver og mønstre, men sådan kan jeg egentlig godt lide det. I stort set alle andre rum havde dette ikke fungeret for mig. Men mit kontor er mit kreative rum og her jeg samler inspiration og ideer. Og det gør bedst med lidt ‘vibrationer’ i rummet.

Overvejer lidt en billedevæg, som jeg havde i vores gamle lejlighed – mest fordi jeg har mange virkelig fine plakater og billeder, jeg ikke helt ved, hvor jeg skal gøre af. Men nu må vi se. På en måde kan jeg også godt lide det skødesløse og forandringsvenlige i løsningen med blot en løst placeret ramme på bordet….

kontorindretning_1P4270882

4 kommentarer

 • Er vild med farverne – det spiller virkelig! Dog kunne jeg aldrig sidde ved et skrivebord, der vender sådan. Det er en eller anden defekt ved mig, tror jeg. Hvis jeg sidder med ansigtet mod en væg, kan jeg slet ikke få ordene ud, så min skriveborde står enten vinkelret ud i rummet eller fri i rummet. Jeg er lidt sær der – ved det godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hihi, jeg har godt hørt det før, så du er nok ikke helt alene. For mig gør det dog ikke den store forskel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Fed indretning ! Men tjek lige Rug Solid tæpper. De er vildt lækre, er selv forelsket i deres Jeans tæpper.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAPPY BIRTHDAY!