GUIDE: SAN FRANCISCO MED BØRN - DEL 1

FØDSELSDAGS ØNSKER

birthday

4 dage. Til nogen fylder så enormt mange år, at det giver mig tics at sige det højt. Men hvem tæller? (MIG!)…….Ved ikke helt, hvordan jeg har det med den dér fremskredne alder. Engang var jeg ligeglad. Nu synes jeg helt ærligt, at det niver lidt. Men jeg kan ikke rigtig løbe fra det. Og min ønskeseddel afspejler måske i virkeligheden meget godt, hvor jeg er i livet: Praktisk og komfortabel anlagt dame med hang til blødt uld, der ikke strammer om mavedellen, have freak med kaffeånde og glad for rosenduft. Åh jo, de 35 er vist da ikke til at skjule.

Anyway, det her er altså, hvad jeg ønsker mig allermest. Ud over en sund og rask og lykkelig familie.

1 & 2 Comfy hygge-sæt fra LaLaBerlin 
Jeg har SÅ længe ønsket mig et behageligt hygge-sæt. Sådan et virkelig lækkert et. Jeg bilder mig ind, at det først er når man er “rigtigt” voksen, man gider smide disse summer efter noget sådant. I ved, sådan et, man faktisk godt tør bevæge sig ud i offentligheden i. Jeg har haft kig på mange i ren kashmir, men dette i tyndt fint uld fra La La Berlin er så smukt. Delene kan nemt bruges hver for sig, og her er der intet, der strammer eller maser maveskindet.

3 Havekrukker, træer og blomster mm.
Ja, så fik man have, sgu da. Og jublen vil ingen ende tage. Særligt ikke efter den sidste uges tropiske sommer her. Jeg drømmer om masser af ny beplantning, smukke krukker i hobevis fuld af blomster og små træer, der kan pynte på min terrasse.

4 & 6 Ny duft til mutti
Jeg er løbet tør og hvilken bedre anledning end nu til at få fyldt op? Jeg har alvorlig talt svært ved at undvære min all time favorit Laboratory Perfumes, som jeg jo knuselsker, men den nye roseduft fra Aqua de Parma har jeg altså også hede drømme om.

5 & 7 Solstol og kaffe – ja, tak! 
For rigtigt at kunne nyde min nye have, der forhåbentlig snart er fuld af farverige blomster og fuglekvidder, er jeg naturligvis nødt til at have mig en solstol, så jeg kan strække mit korpus ud i fuld længde og endelig få optimalt udbytte af solen og i mere komfortabel stilling indtage min eftermiddagslur. For at set-uppet er komplet, behøver jeg naturligvis mindst én god kop kaffe. Rigtig gerne indtaget i disse smukke glasur-keramik kopper fra Studio Arhøj.

2 kommentarer

 • D i morges: Mooar, hvor mange år bliver du, når du har fødselsdag igen?
  Mig: 28
  D: WOW, så er du jo gamlere end julemanden.

  Jeg ved godt, at jeg bare skal klappe kaje mht. alder, men det begynder da at gøre lidt ondt nu. Du er dog en smækker-lækker snart 35-årig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, tak 😉 Ja, så må jeg jo være ældre end selve julen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GUIDE: SAN FRANCISCO MED BØRN - DEL 1