DETALJER FRA KONTORET

FREDAGSLINKS #10

festival-flags-garden-partystinging-nettle-1001810_1280

Det er ved at være lang tid siden, jeg har delt fredagslinks med jer. Og det synes jeg egentlig var på højde tide igen.

Det er sådan en hyggelig kategori, synes jeg og igen igen har jeg været inspireret, underholdt, forfærdet af og forgabt i en helt masse om- og afveje på mine daglige vandreture her i den virtuelle verden. Især følgende links har jeg lyst til at dele med jer denne uge:

Først og fremmest må jeg slå et slag for en modig bekendt jeg har. Hun har nemlig efter lang tids tøven besluttet at starte en blog. En af dem, hvor især ord og tanker skal have lov at fylde. Nogle ret tunge og lærerige og sårbare nogle af slagsen. Sådan her har hun valgt at starte ud:

”Jeg var 29 da jeg gik fra min mand, efter at have været i et fast forhold siden jeg var 19. Hvis jeg havde vidst hvad jeg forlod ham til fordel for, var jeg blevet og havde kæmpet for ægteskabet –og leget far, mor og børn”.

Det er naturligvis blot indledningen på et ocean af uforløste tanker, absurde og sine steder sjove dating oplevelser, følelses-forviklinger og evigt søgen efter kærlighed. Med eller uden en mand involveret. Til overvejelser om simpelthen at få de børn på egen hånd nu. Jeg glæder mig personligt til at følge med!

I kan læse resten af hendes åbningsindlæg her på LottesLotteri. (Og PS….hvis I er nogle, der kan genkende lidt i hendes skriv, så smid da endelig en kommentar – det betyder alverden, når man er nystartet – og krænger sit inderste ud!)

Et andet indlæg i blogland, som fik mig til at lade musen stå og blinke tomt på skærmen, mens tankerne gik på vandring var dette. Emili fanger mig faktisk oftere og oftere – hun evner at være åben og sårbar, at dele ud og reflektere, uden at det nogensinde bliver sensations-klik-hungrende eller lignende. Det er stille og roligt åbenhjertigt og ærligt. Sådan virker det på mig. Og det er jeg sgu lidt vild med.

Og apropos dygtige damer, så har Signe og Signe netop startet et helt nyt site fuld af smuk og brugbar information og gode tips. The Garden Tale hedder det – og handler om, ja rigtigt gættet: haveliv! Og for sådan en som mig, der nu har fået både hus og have er dette et kærkomment og også dybt inspirerende tiltag, som jeg forestiller mig, jeg vil frekventere ofte. Jeg glæder mig allerede til at læse mere! Sejt lavet.

Sidst men ikke mindst holdt jeg jo fødselsdag i begyndelsen af ugen. Og i den forbindelse faldt jeg over hele to simple – men ikke desto mindre virkeligt gode opskrifter, som jeg endte med at benytte mig af. Dels denne lækre salat – som var et stort hit til frokostbordet. Og dernæst denne syndige chokoladekage, som jeg godt tør sige, var særdeles velsmagende! Tak til Dorte og Lisbeth for at redde mit fødselsdagsbord.

Og i forlængelse af de to fine opskrifter, så har Mie for nyligt lavet dette fine indlæg med 5 gode spisesteder i København. Jeg er meget enig i hendes ord herom – og har allerede skrevet et par af dem på min kommende to-do-liste, da det er tid at få et par af dem genbesøgt snarest.

God læselyst derude – og del endelig gode links her i kommentarfeltet, hvis I er stødt på noget, som I synes har været ekstra tillokkende eller tankevækkende.

God weekend

***

Photocredit: The Garden Tale & By Bak 

Salat-1

2 kommentarer

 • Michelle

  Den Aussie reklame, som popper op, hvordan får man den til at gå væk? Det hjælper ikke at genindlæse siden, jeg kan ikke umiddelbart hverken trykke på reklamen eller finde et kryds og jeg kan ikke se noget af dit indlæg for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jeg ved det faktisk ikke, den er MØG irriterende. Har skrevet til BD nu og bedt dem fjerne den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DETALJER FRA KONTORET