WHITE POLKADOT & SUMMERVIBES

FUND OG KUNST

P1390997

Som jeg har nævnt herinde før, faldt jeg for noget tid siden over en lille og relativt nystartet webshop, som jeg er gået hen og blevet helt begejstret for.

Jeg fandt dem via Instagram, (Det kunne være, jeg skulle lave et indlæg herom også. Har faktisk købt en del ad den omvej den seneste tid). Jeg var inde og lure lidt og så dukkede de op på Facebook via mine reklamer. Shoppen hedder FUNDOGKUNST og indeholder netop dét.

Små fine genbrugsfund og enkelte udvalgte kunstværker. Mit forrige indlæg handlede netop om et smukt kunstværk, jeg har købt hos dem. Det er ikke nogen kendt kunstner – men jeg elsker det – og det er vigtigst 😉

Jeg elsker at finde unikt genbrug rundt omkring, hvilket b.la. også kan ses på min Insta under hashtagget #guldloghome – og jeg har efterhånden modtaget mange henvendelser på, om jeg ikke vil lave et indlæg herom. Det vil jeg naturligvis. Og FUNDOGKUNST.DK er altså ét af de steder. Og foruden mit smukke kunstværk, der pryder stuen og giver den lidt kant, har jeg også fået anskaffet mig den fineste lille børneskammel og en gammel kinesisk stentøjskrukke med brun glasur.

For mig er det tydeligt, at ejerne bag shoppen begge har passion for og evner indenfor boligindretning og interiør. Jeg har fortsat en del ting, der ligger på min virtuelle ønskeseddel. Eksempelvis denne urimeligt smukke Wegner boghylde! 

Mange varer er fra Kina og Frankrig og er håndplukket hos lokale marskandisere, men det er fund, der som jeg vist også nævnte sidst, passer ind i en nordisk boligstil. De har mange varer, som er unikke, antikke, retro og/eller vintage og som ikke lige ses hos naboen. Jeg elsker den slags! Og nu er henvisningen hermed givet videre. Ikke af nogen anden eller bedre årsag end: Bare fordi! 😉

P1390992P1390998

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHITE POLKADOT & SUMMERVIBES