3 + 1 = 4

HAVELIV

P5121008P5070991haveliv_ellos

Sponsoreret

Én af de kategorier på Ellos, som jeg for nyligt er blevet ekstra opmærksom på, det er have kategorien. Nu hvor man er blevet husejer, så er der simpelthen ikke noget mere hyggeligt end at shoppe haveting. Vi mangler stadig en del ting derude, eftersom det ikke lige er det, man har samlet mest af i løbet af et langt lejligheds-liv. Men jeg har fået mig en skøn solstol i fødselsdagsgave, som jeg venter utålmodigt på at indvie – og dertil et par mindre tiltag, der alle er med til at gøre havelivet lidt sødere. F.eks denne skønne store glaskaraffel med tappehane, som jeg påtænker at sippe lemonade fra hele sommeren.

Da vi jo for nogle uger siden havde næsten tropiske tilstand herhjemme, fik jeg heldigvis mulighed for at benytte mine nye køb. Og foruden min både praktiske og dekorative lemonade-bowle, har jeg fået mig en hængekøje! Oh, lykke. Findes der noget bedre end at kunne slænge sig under et gammelt æbletræ i skyggen med en god bog og vugge frem og tilbage? Jeg tror det ikke…..

 

P5121016P5071000P5050962P5121013

Derudover har jeg allerede noget noget tid siden købt dette lille fine drivhus, som jeg allerede skrev om her. Paven og jeg har hygget os gevaldigt med at plante små spirer og nu går vi og morer os over, hvor hurtigt de små sager vokser. Et ret så skønt lille ‘projekt’ med en 5-årig. Sidst men ikke mindst, har jeg indkøbt mig en solcellelampe, der kan stå og lade sig oplade om dagen i solen, så den lyser hyggeligt op på terrassen på de varme sommeraftner, hvor man kan sidde ude.

Sidstnævnte har jeg stadig til gode at opleve. Men det må snart komme. Ikke? De lune sommeraftner, hvor man under et tæppe og med diverse lanterner kan sidde og sludre til langt ud på natten under åben himmel. Åhh, det her haveliv rummer altså mange gode stunder. Og jeg finder det aldeles vanedannende.

Se mere have gear her. 

Og i den mere nørdede, tekniske afdeling, finder du diverse have-maskiner her.

Indlægget er sponsoreret af Ellos, men ord og holdninger helt mine egne. 

P5070992

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 + 1 = 4