FØDSELSDAGS ØNSKER

KOMPLET BLÅ PÅ BLÅ

IMG_7050blaa1

I blå fra top til tå. Jeg synes virkelig marineblå kan noget. Det er knap så ‘dystert og mørkt’ som sort, men på sin vis ligeså rent og skarpt. Jeg er fan af midnatsblå. Forleden fik jeg derfor min søde kollega til at forevige mit outfit, da jeg igen igen var havnet i min favoritfarve. Bukserne har I set før. De er lidt sådan nogle, der skiller vandene. Enten elsker eller hader man dem. Min mand tilhører sidste kategori 😉 Jeg selvsagt den første. De er super behagelige og yderst chikke, synes jeg, haha. Og de er endnu flottere til et par stilletter. Men jeg holder mig nu til de flade sko i hverdagen.

Savner allerede det dejlige sommervejr, vi havde i sidste uge. Hold nu op, hvor var det skønt. Helt fantastisk at kunne gå med bare ben og spise alle måltider ude på terrassen. Må sommeren asap komme tilbage, tak!

blaa2IMG_7052

Bukser (på udsalg): MSGM // Taske: Zadig & Voltaire // bluse: Zara // Loafers: Ralph Lauren // shades: Bottega Veneta // Ur: Victorinox 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGS ØNSKER