PERFEKTE SLIP-ONS TIL BØRN

KVADRATISKE LYKKE BIDDER

ugeninsta

Nogen gange når hele hverdagen og alle dens lækre lykke bidder ikke hele vejen ind på bloggen. Det er ikke af ond vilje, jeg har blot ofte lidt for få timer i døgnet og for lang tid siden lovet mig selv, også en gang imellem at lade blog være blog – og i stedet netop tage tid til at lade de små øjeblikke opstå og være. Derfor ender en del af dem tit alene som små kvadratiske kærlighedserklæringer – i det indre kartotek – og på Instagram. Fordi Instagram er hurtigere og lettere at benytte til netop det og fordi formatet passer så belejligt dertil. Men jeg synes, det var på tide at dele lidt ud herinde. Den forgangne uge har nemlig budt på masser af små gode stunder. Som heldigvis varer meget længere nede i maven og inde i hjertet end på Instagrams flygtige feed.

Jeg har godt nok også haft fornøjelsen af – endnu en gang – at aflægge Herlev Hospital et akut besøg. Simpelthen fordi denne ellers så “charmerende” episode tilbage for 5 år siden, åbenbart ikke synes, den skulle stå alene. Halleluja for graviditet. #shootme

Men for nu skal det altså handle om alt det gode. For det har der heldigvis været mest af.

1+2+3: Ahh, det søde hus og haveliv. Det er jo især på denne årstid, at et sådan køb giver mening helt ned i storetåen. Hvor har der været mange gode dage allerede. Vi har både fået indviet hængekøjen, grillen, træ terrassen og lemonade bowlen. Klasse! Paven øver desuden cykel-teknik i de sene aftentimer for tiden – nu SKAL hun lære det – og det er simpelthen så hyggeligt. Ren idyl, når man drøner rundt med hende af de stille villaveje i aftensolen og mærker roen indfinde sig.

4+5+6: Vi har jo valgt at udvide familien med én til. Det glæder vi os enormt meget til og mutti her knap så meget til at indtage Hval-antræk. Maven er allerede ret stor, synes jeg. Alt imens jeg gro en baby, forsøger vi dog også at nyde den sidste tid sammen som blot os tre. Vi tog derfor i Tivoli forleden, hvor Paven fik lov at bygge sig sin helt egen bamse hos Build a Bear og hvor moderen fik candyfloss og blev parkeret i skyggen, mens familiens to andre legebørn glade turede Tivoli tynd i diverse forlystelser. Ren lykke!

Derudover har jeg også haft besøg af et helt fotohold. Som var hamrende dygtige og har skam fotograferet vores lille ny hjem fra alle tænkelige – og utænkelige vinkler. Jeg glæder mig selvsagt meget til at se resultatet og når det engang ligger klar – også til magasinudgivelse – skal jeg selvfølgelig nok give jer besked!

7+8+9: Friske blomster, nyskåret vandmelon til morgenmad og bubblegum farvede shorts til mindstemusen. Glæde kommer i mange former. Og da Little Columbine forleden havde gode tilbud, fri fragt og fine stofnet, måtte den shoppelystne mor slå til.

10+11+12: …og apropos shoppelyst. Så kunne jeg virkelig godt tænke mig en ny lækker taske. Jeg har bare ikke helt endnu landet, hvilken én det skal være. Jeg endte med at forlade begge de fine fine YSL tasker i butikken og har i øjeblikket kig på et par andre meget stærke kandidater rundt omkring på nettet. Indtil jeg beslutter mig, så glædes jeg dagligt over to andre formidable nyerhvervelser. Min lille fine forgyldte brevpresser fra Oscar de La Renta udstillingen på De Young museet i San Francisco – og vores nye seng! Husets sejeste gadget. Og klart den bedste investering i nyere tid. Hold da op, Auping! Det holder. Jeg kommer til at fortælle meget mere om den. For det er en helt særlig bolig-gadget.

GOD WEEKEND

1 kommentar

  • FOR FANDEN, LOUISE!! Aj, sikke en situation og så oven i købet endnu en gang. Jeg har ikke haft læst dit gamle indlæg før, og hvor jeg ikke skulle bruge en hånd til at scrolle med, havde jeg siddet med begge hænder foran munden som en anden emoji-abe. Håber du slipper for at gentage “successen” endnu en gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PERFEKTE SLIP-ONS TIL BØRN