HAVELIV

PERFEKTE SLIP-ONS TIL BØRN

slip-ons-kids

1. Move by Melton slippers // 2. Petit by Sofie Schnoor slipons // 3. Vans med jordbær print // 4. Kavat sølv slipon (udsalg) // 5. Kavat slippers i øko læder // 6. Vans med tyk gummisål // 7. Solgul slipon fra Kavat // 8. Glimmer fra Tommy Hilfiger // 9. Slip on stars fra Hummel // 10. Multi colour fra Hummel 

Indlæg indeholder Affilliate links

Jeg elsker slip-ons. Både til voksne og børn. Selv har jeg en del par. De er både behagelige og praktiske. Især til børn, fordi de nemt selv kan tage dem af og på. Jeg har fundet nogle utroligt fine bud her, faktisk har jeg svært ved at vælge hvilket et par, som Paven skal have. De fungerer godt til både shorts, nederdel, kjoler. Og jeg tror, hun vil være enig heri. De sølvfarvede fra Kavat har hun allerede. Hun er en ravn, der elsker alt som blinker. Selv er jeg nok mest vild med par nr. 3 og 5. Jeg føler mig dog sikker på, at Paven selv ville gå efter par nr. 1 eller 2 😉

Derudover overvejer jeg fortsat kraftigt at klikke dem her hjem til mig selv. De er jo SÅ pæne. Faktisk perfekte. Men har alligevel ikke kunnet få mig selv til at trykke køb endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAVELIV