KVADRATISKE LYKKE BIDDER

WHITE POLKADOT & SUMMERVIBES

IMG_7461IMG_7476

Altså det her sommervejr kombineret med have og solrig terrasse, det må hjertens gerne fortsætte. Det er jo SÅ meget sjovere, at komme hjem efter en lang arbejdsdag på kontoret, hvor man har siddet og svedt som en gris, når man kan sætte sig i aftensolen og vippe med fødderne i haven og nyde såvel aftensmad som aftenkaffen derude. Det var virkelig noget af det, vi savnede i vores gamle lejlighed. Nu havde vi heller ingen altan – og hold da op, hvor er det øv, når det er sommer, og når man har små børn.

Kjolen her er gammel, jeg skrev om den her. Fik aldrig brugt den sidste sommer – og ved stadig ikke helt, om jeg synes, den klæder mig. Men min voksende preggo-mave synes den er alletiders, fordi intet strammer. Så den fik lov at komme på forleden, selvom jeg følte mig lidt som en fluffy konfirmand. Den er selvsagt udsolgt på Asos, da det er over et år siden, jeg købte den, men de har ret mange andre fine lignende bud her. 

IMG_7487

Kjole fra Asos // Guldsneaks fra Stand Smith for Adidas // jakke: Cos // solbriller: Bottega Veneta // ur: Victorinox

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KVADRATISKE LYKKE BIDDER