JEG BLIVER LIDT TRÆT......NÅR

ASOS MATERNITY….OG DEN SLAGS

asosmama

Jeg kan godt huske dilemmaet, sidste gang jeg var gravid.

Jeg synes, det er svært at finde noget tøj, jeg har det tilpas i. Meget af det graviditetstøj, der findes, det taler ikke rigtig til mig og jeg kæmper endnu en gang med at presse mig ned i mit eget, så lang tid, det lader sig gøre. Og her 2. gang må jeg desværre nok sande, at kroppen vokser sig større lidt hurtigere, end tilfældet var med min første graviditet. Så selvom jeg ikke engang er halvvejs endnu, er der virkelig meget af mit tøj, jeg ikke kan bruge – og ikke kommer i igen før om tidligst et halvt år. Gys.

Jeg kender efterhånden de fleste gode graviditetstøjbutikker og jeg har bestemt også tænkt mig at aflægge dem besøg. Med alle de børn og graviditeter, mine veninder og jeg selv sammenlagt har været igennem de sidste 5-6 år skulle jeg mene, kender jeg markedet ret godt, haha. Men det er også bare noget, der hurtigt bliver ret dyrt, synes jeg. Derfor er jeg også lidt begejstret for Asos Maternity kategori – som er både prisvenlig og god til at supplere skabet op med. Senest har jeg investeret i denne grå kjole og den fine t-shirt med kirsebær, som begge er gode bud på hverdagsting, jeg kan bruge sammen med mit eksisterende tøj. Jeg er dog nødt til meget meget snart, at få købt mig nogle busker, for her kniber det efterhånden virkelig meget.

Derudover skal jeg til bryllup i september, hvor jeg jo nok må regne med at være blevet ret stor, så jeg overvejer lige nu, om ikke denne sag ville være mægtig fin. Eller også måske denne?

Er jeg i øvrigt den eneste, der synes, graviditetstøj er lidt svært? Her er nogle andre bud på nogle virkelig fine buksedragter, som jeg forestiller mig, kunne være gode både under og efter graviditeten. Det er ikke kun Maternity, men også fra deres almindelige linje samt White. Men jeg tror, man kunne være der fint med en mave også? 🙂

asosmama2

1. Buksedragt fra White (på udsalg) her // 2. Løs, let kjole med kontrastbånd her // 3. Sort kort midi kjole fra Maternity her // 4. Løs buksedragt fra White her // 5. Blå buksedragt i satin her // 6. Sort løs buksedragt med lynlås fra Asos White her

***

7 kommentarer

 • Nina N

  Tak! Jeg synes det er SÅ svært. Det meste graviditetstøj bliver hurtigt enten meget konet eller meget kedeligt. Jeg synes dog også at Zalando har et godt udvalg (bl.a. fra topshop), og hvis man går via computeren eller iPad og ikke bruger app’en, er det ret nemt at søge efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, det er altsp ikke sådan helt nemt. Tak for tippet, det vil jeg helt sikkert forsøge mig med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg tror, der er et stort marked for os, der fortsat skal se ordentlige ud, selvom vi er gravide. Ordentlige ment som business/business casual. Der er godt nok meget polyester til overpris fra mamalicious og tværstribet bomuld fra h og m derude og meget lidt kvalitet i gode materialer. Jeg ville gerne give lidt for lækkert ventetøj, og jeg tror ikke, jeg er alene.. Der ligger en business der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal komme ned forbi os i enula 9, vi starter udsalg i morgen ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den mest geniale gravidkjold er Stine Goyas Fantastique/Blush. Og så har Moshi Moshi nogle fine sorte bukser, der er casual men stadig fine med en løs hvid skjorte. Og hm har nogle ret okay og billige slim jeans. De tre items plus draperede bomuldsnederdele levede jeg i. Og Samsøs lange toppe for øvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, både kjolen og Samsø toppen husker jeg fra min forrige graviditet – begge store hit her også. Jeg har blot ikke kunne gennemskue hvilken størrelse, jeg er nu ift kjolen, så har ikke turde købe online endnu, før jeg lige får slæbt mig ind i en fysisk butik og prøvet. Moshi Moshi har nemlig nogle ret fine ting, ja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Tak for gravid outfits 🙂 Jeg har termin nogenlunde samtidig med dig og er ved at køre lidt træt i mit indskrumpede udvalg af tøj i mit skab. Køber du asos maternity i din almindelige størrelse eller skal man gå en størrelse op?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG BLIVER LIDT TRÆT......NÅR