FUND OG KUNST

BOY OR GIRL?

hires

Herhjemme har vi været ret spændte. På hvad det egentlig var for én, jeg går og gror på. Ikke fordi det som sådan gør nogen forskel, om det er en dreng eller pige. Men det gør alligevel alting langt mere konkret. Både for os – men især for Paven. Hun er vist langsomt ved at vænne sig til, at hun skal være storesøster. Selvom det fortsat er ret abstrakt for hende, hvilket der ikke er noget at sige til. Men udover det, så er det jo også meget praktisk at vide, hvor meget af de ting, jeg har gået og gemt, som jeg rent faktisk ville kunne bruge. Ikke fordi der som sådan er kønsfarver eller lignende. Men flæser og pink er måske alligevel for meget at forlange for en lille ny gut. Og hvis jeg ikke skal bruge det, kan jeg jo ligeså godt gå i gang med at få solgt ud. Derfor var det også med stor spænding, at jeg tog til scanning forleden. Hvad gemmer maven så på?

1933181_10150114941891821_6962702_o

Sådan her så min lille fantastiske Pave ud, da hun var blot et par dage gammel. Lidt syret at tænke på, at jeg nu er i gang med at lave en ny. Fordi jeg selv er enebarn – og jo hidtil kun har haft en pige, har jeg slet ikke kunnet forestille mig andet, end at jeg kunne få en pige til. Jeg har faktisk følt mig ganske sikker.

Men jeg kan vist godt begynde at forberede mig på at prøve noget nyt. For vi skal have én af hver! Maven gemmer nemlig på den fineste lille dreng derinde. Og den slags er som bekendt ikke sådan at tage fejl af 😉

Jeg er spændt på, hvad søren det betyder. Hvad hulen gør man med sådan én? Jeg kender kun til pigelege, pigeliv, etc. Ej, spøg til side, er der nogen af jer, der har drengebørn – og måske et par gode råd? Så kom endelig med dem.

IMG_7607

Ja, jeg udnyttede naturligvis førstkommende chance for at shoppe…….Og selvom blå mælkedrenge striber ikke kun er forbeholdt ét køn, kan man nok godt regne ud, hvad der er til storesøster – og hvad der er til lillebror 😉

23 kommentarer

 • Maria

  Hej.

  Wow! Et stort tillukker! Hvor er det fint med en af hver. 🙂

  Har du gjort noget for at forevige din graviditet og udviklingen enten sidste gang eller denne gang? Via billeder der er taget løbende på en bestemt måde eller andet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Kære Maria
   Tusinde tak. Jeg/Vi glæder os også virkelig meget. Nææ, det har jeg faktisk ikke? Har du nogle gode fif?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, stort tillykke, Louise! Sjovt du skriver det med “om du nu kan finde ud af det” – præcis det samme tænkte jeg, at vi fandt ud af, at maven gemte på en lillesøster. Hun er dog endnu for lille til, at jeg har skullet forholde mig til prinsesser, glimmer og deslige, men barnefaderen har dog stiftet bekendtskab med hårspænder og -elastikker. Dét er en omvæltning af de store for ham 🙂

  Og mit allerbedste råd må være, at tissemanden skal pege nedad i bleen. Det andet resulterer potentielt i en masse vasketøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak søde du! Hahaha, ok, godt råd noteret!
   Og herhjemme kæmper min mand også med hår elastikker og hår opsætning. Det er så komisk at være vidne til 🙂 For mig er det jo det mest simple i verden, men han kæmper virkelig, hihi….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor skønt – tillykke! Jeg har en pige på 7 og en dreng på 2 (han fyldte 2 i går – hun fylder 7 i morgen…. tænk hvis de havde samme dag, gisp!), og det er så skønt! De er så forskellige, som de overhovedet kan være, men om det udelukkende er kønsbestemt, ved jeg jo ikke. Men altså, man finder ud af det hele hen ad vejen lige nøjagtig lige som man gjorde, da man fik sit første barn og jo også var lidt på herrens mark. Glæd jer – det er en gave at få lov at få en af hver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak Christina for din søde besked. Hvor er det fedt at høre! Haha, godt de ikke endte på samme fødselsdag! 😉 Jeg tror også, det bliver vildt sjovt, at have en af hver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Først og fremmest – kæmpestort tillykke med den kommende familieforøgelse, jeg glæder mig til at følge med 😊
  Dernæst, jeg har lige været i samme situation. Vi har en pige på 4 og fik en dreng i februar. Jeg skal ærligt indrømme at jeg skulle synke en ekstra gang – jeg har selv en søster og også en datter…. Hvad stiller man op med en dreng!? Ind til videre har han dog været langt mere rolig, glad og meget mere mild end storesøster (noget med piger og drama……. 😉), og mon ikke det med drengeleg kommer med tiden – det håber jeg for mit vedkommende 😄
  Og som ps – skærp opmærksomheden ved bleskift…. Små drenge kan nogle tricks 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha – tak for tippet! Noteret 😉
   Og hvor lyder det bare dejligt, rart at høre fra nogle af jer, der har prøvet det! Jeg er virkelig spændt på, hvad det vil betyde på den lange bane, men den slags kan man jo alligevel kun spå om. Jeg håber dog, de to vil få rigtig meget glæde af hinanden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Stort tillykke. Det er så dejligt med drenge. Vi er også en ren pige-familie, så var også 10000% sikker på jeg ville få piger. Men har en søn på 5 år, og har netop fået en lækker lillebror på 7 uger. At se storebrors forelskelse og empati for lillebror, er helt fantastisk. I kan godt glæde jer – 5 års forskel er toppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ej, hvor er det bare dejligt at høre. Tak for din kommentar. Jeg håber at de 5 år vil gøre godt på mange fronter. Men der er jo ikke noget facit på den slags. Det er i hvert fald rart, at Paven nu er så selvstændig og stor at hun kan klare alt selv og forstå, hvad der rent faktisk er i gang med at ske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B

  Stort tillykke 💙 Her gemmer der sig også en lille dreng i maven, som kommer til oktober.. Er drengemor i forvejen, så kender ikke til forskellen, men vil bare sige drenge er fantastiske 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Stort tillykke til dig også! Ja, jeg glæder mig til at få en dreng, og opleve hvordan dét er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Tillykke. Bare tillykke 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina N

  Ingen erfaring med drenge eller bare egne børn endnu – men gror ligeså stille én, som formentlig kommer ud ca samme tid som Pavens lillebror. Så det er SÅ hyggeligt at kunne følge dig og få lidt tips hen ad vejen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ej, hvor herligt! Og med termin samtidigt? Det er altså lidt hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Du kan jo bare spørge mig og Conse – vi er rimelig ferm ud i det med drenge!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hihi, ja jeg får nok brug for alt den hjælp, jeg kan få :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har en søn og så en datter. Ingen gode råd som sådan, men han skal nok selv vise vej. Om det så bliver fodbold, lyssværd og nerfs, eller ballet, lækkert tøj og følsomme snakke vil tiden vise. Jeg kender eksempler på mange vildt forskellige drenge, og min egen, tjah, han er fodbold- OG balletdreng. Så vær bare åben for det hele og lad ham indtage sin helt egen plads. Drenge er skønne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Det lyder som et meget fornuftigt og fint råd 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I have 3 boys so I am very happy to answer any questions that you might have 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Thank you so much, I am looking so much forward to having a boy:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Udesen

  Tillykke. Små brødre er fantastiske. Jeg har selv en datter der er født nærmest samtidig med paven. Hun blev storesøster for 2,5 år siden. De er simpelthen, trods alder og kønsforskel hinandens bedste venner. Men det er uden tvivl meget anderledes at få en dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FUND OG KUNST